Mi lehet az oka?
Sziasztok
Észre vettem kislányomon egy ideje hogy nyugtalan, körbe körbe megy miközben beszél és eszik, nem akar aludni mert elmondása szerint nem tud, ugrál a kanapéról föl le,nem néz a lába elé és ez miatt csetlik botlik, néha nem találja a szavakat beszéd közben ezért meg áll és gondolkodik a szón amit keres, (hozzá teszem hogy 3 nyelvet hall, ez lehet akár attól is) ki van száradva a szája és folyton birizgálja,ha valami nem az elképzelése szerint történik akkor hisztizik, ha ül jár a lába, vagy érdekes pózokat vesz fel a kanapén. Én adhd-ra gyanakszom, van egy családban. Szerdán viszem a gyerek orvoshoz, de addig kíváncsi lennék a véleményetekre. Annyit még hogy 6 éves a kislányom.
Mit gondoltok? Van alapja a gyanúmnak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mindig így viselkedett?
Amúgy erre csak orvos/szakember tud választ adni.
Az, hogy 3 nyelvet hall, nem tudom befolyásolja-e, de lehet nem pont a legjobb. Bár azt is mondják, hogy a gyerekek ezt ügyesen "kezelik".
Most tűnt fel a napokban ez a különös viselkedés. Hangosan is beszél hiába mondom neki hogy kicsit halkabban valahogy nem megy neki. Alvás problémái voltak korábban is de mostanra eldurvult nagyon. Éjfélig meg hajnali 1-ig nem akar aludni. Az oviban nem panaszkodnak rá, sőt dicsérik, ügyesen csinálja az iskola előkészítő feladatokat is.
Szerdán viszem orvoshoz majd akkor fogok többet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!