Használt legot hol szoktátok/lehet eladni? Évek alatt 92KG lego gyűlt össze, sok ömlesztve dobozok nincsenek meg.
Helyi fb csoport, vagy van kimondottan lego fb csoport. Esetleg Vatera, jófogás.
Hány gyereked van, hogy Ennyi lego "összegyűlt az évek alatt"?
Filléreket kapsz érte - nem éri meg vesződni vele. Ha mindenképpen el akarod adni, akkor van egy csomó ingyenes hirdetési oldal ( Jófogás, Startapró, Express...)ott próbálkozhatsz.
Miért adod oda egy gyermekotthonnak, vagy szegényebb óvodának, esetleg karácsonykor cipős dobozban a rászorulóknak?
Én a megunt holmikat egy Cseriti boltba szoktam leadni. Ők olcsón kiteszik az üzletben, a befolyt pénzből pedig különböző szociális segítő tevékenységet végeznek.
2-es, csak szólok: az ömlesztett lego kg ára úgy 5000 ft körül mozog...
Szóval 92 kg-nál nem annyira filléres a dolog...
Ikreim vannak most 13 évesek szinte mindenből kettőt kaptak minden alkalomra.
A szobájukból kipakolták bedobozoltuk de tartogatni nem akarom, nehogy áltában menjen tönkre.
# 2/6 Időpont ma 14:57
Jogos. Most megnéztem, és magam is meglepődtem.
Én csak a valós ( nem netes) bolhapiaci tapasztalataim alapján gondoltam. Rendszeresen járok bolhapiacra, és ott egy egy zacskó LEGO pár száz Ft-ért elvihető.
Kérdező: bocsi, akkor próbáld meg eladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!