Szoktatok városnapokon, búcsúkban nasit és játékot venni?
Figyelt kérdés
Barátnőm teljesen kiakadt mikor a fiamnak 5 éves, vettem kürtös kalácsot és valami kis játékot választhatott. (Általában traktor vagy autó)2017. szept. 18. 08:33
1/25 anonim válasza:
Csak a helyi búcsúba szoktunk kimenni, itt van előttünk, úgyhogy nem lehet kikerülni. :)
Játékot szoktak kapni, van pár olyan tipikus "búcsús" marhaság, amit csak ilyenkor lehet kapni.
Vagy veszünk valamit előbb, olcsóbban, és már otthon megkapja, hogy "búcsúfia".
Édességet nem. Egyrészt mert gusztustalan: kint másszák a bogarak, lepi a por, ki tudja, mikor jár(T) le. Drága is. Itt falun meg szokás ilyenkor sütit sütni, úgyhogy esznek annyi édességet (a nagyinál is), hogy nem is kívánják.
Egyedül vattacukrot szoktunk venni ilyen vásárokban.
2/25 anonim válasza:
Nem voltam vagy 30 éve búcsúban, így nem, de ha járnék, nyilván választhatna valamit a gyerekem, a kürtös kaláccsal meg aztán végképp nem értem mi a gond alkalomadtán,lvén nem avval eteted nonstop-24 a gyereket. Mondjuk ha minden hétvégémet ilyen helyeken tölteném, akkor tutira nem kapna az összes alkalommal traktort/kisautót, de alkalmanként belefér, pláne, ha eleve ennek a programnak is alkalmi a jellege.
3/25 anonim válasza:
És min akadt ki? Nyilván veszek valamit az ilyen vásárokon, tulajdonképpen azért megyünk oda, hogy szorakozzunk, együnk és ha valami megtetszik megvegyük.
4/25 anonim válasza:
Miota eszemet tudom mindig veszunk vmit búcsúban. Oke játékot marcsak a gyerekeknek. De én imadom a sultgesztenyét es a vattacukrot. Meg pl a kakasnyalókát :)
5/25 anonim válasza:
Persze, mindig veszunk egy kis vasarfiat. Hozza tartozik :)
6/25 anonim válasza:
Mi kiskorunkban mindig kaptunk kis jatekot, kesobb edesseget, mert azt kertunk. Evi egyszer mikor a bucsu van, hisz ezert van!
7/25 anonim válasza:
Persze. Búcsú mondjuk pont nincs, de akármilyen utcai rendezvényre megyünk, kaphat valamit, meg ehet ilyen édességet, mondjuk nem 8 félét, de egy kürtős kalács simán oké. Szerintem kifejezetten szemétség végigrángatni a gyereket egy ilyen rendezvényen, hogy végignézhesse, mi mindent NEM kap... akkor inkább el se vigye...
9/25 anonim válasza:
én a szüleimmel nem is jártam, meg azóta se voltam ilyen helyeken.nem vonz egyáltalán!
10/25 anonim válasza:
Persze. Ki se vinnék úgy egy gyereket, hogy semmit nem kap.
Én is kaptam mindig vattacukrot, meg valami normálisabb játékot, ami megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!