Fiús szülők, ti hogyan oldjátok meg a fiatok hajvágását? Fodrászhoz viszitek vagy ti magatok vágjátok?
Figyelt kérdés
Kisgyerekek kategóriába írtam, de kamaszkorig bármilyen korosztály érdekel.2020. dec. 5. 19:39
11/16 anonim válasza:
3 éves és mindig fodrász vágta, mert rémségesen bénán vágok még papírt is. Apjával járnak el 3-4 hetente.
12/16 anonim válasza:
Fodraszhoz jar az apjaval 8 honapos kora ota. 3-4 hetente igazi hajasbaba
13/16 anonim válasza:
7 éves korig gyerek fodrászatba jártunk. Azóta borbély szalonba járunk. 9,5 éves.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Borbély szeretnék lenni, gyerekeknek is szívesen csinálnék menő frizurákat, csak kíváncsi voltam, mennyire van rá igény.
Nekem is van amúgy egy fiam, lassan egy éves, az apja vágja a haját, hogy a gyerek az ölemben ül, de ha már megül magától akkor vágom majd én is :)
2020. dec. 6. 00:15
15/16 anonim válasza:
Sok gyereket elhordanak fodrászhoz. Főleg, ha találnak olyat, aki ért a gyerekek nyelvén és nincs cirkusz.
16/16 anonim válasza:
A kicsinek én vágom (5 éves majdnem), mert gyűlöli a hajvágást, iszonyat cirkusz van belőle mindig, ezt egy szalonban inkább neee... A nagynak fodrász vágja hateves kora óta, most 13, ő kimondottan szeret is hajat vagatni (most már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!