Mikor volt a kisfiad első hajvágása? Házilag oldottad meg vagy fodrász?
másfél évesen.
Téli baba,igy első nyáron még alig volt haja,télen nem akartam,had melegitse az is.
A nagyobbiknak majdnem 2 évesen kellett először levágni. Senkit nem engedett a fejéhez nyúlni, így én vágtam le neki... alvás közben ollóval... Hát nagy mutatvány volt, mert már 8 hónapos terhes voltam :) nagyágyra fektettem egy törölközőre. Ő az a tipus ha elalszik akkor bármit lehet csinálni vele nem ébred fel :) Így levágtam az egyik oldalon, megfordítottam a fejét és levágtam a másik oldalon is :) Hát nem lett profi, de senki meg nem mondta hogy nem fodrász vágta :) (véletlen volt nem vagyok ügyes)
Ezt még kb kétszer ismételtük így aztán már okosodott annyit, hogy géppel nyírjam. Azóta is én fodrászolom :)
A kicsi nagyon sűrű, gyorsan növő hajú, ő kb fél éves volt amikor vágtam neki. Sokkal nyugisabb, türelmesebb természetű(volt kicsinek) így vele rögtön géppel kezdtük a hajvágást. Apa ölében ül én pedig nyírok. Azóta is így megy. Most 2 és 4 évesek.
első vagyok,lemaradt:
én vágtam,géppel.
Ügyes volt,először levágtam a párom haját,ő ült az ölében,végignézte,megbarátkozott a géppel,majd levágtam az övét is.
A frufrujukat én magam vágtam le jó bénán, kb. 16 hós korukban. Mást nem kellett, mert nagyon lassan nőtt a hajuk.
Most másfél évesek (fiúk), épp a napokban akarjuk iderendelni a fodrászt, hogy nyírja meg őket. Az a tervem, hogy az etetőszékeikbe lesznek ültetve, és valami gyors de csini fazont összehozatunk.
Az én fiam nem engedi hogy a fejéhez - hajához nyúljunk, egyedül a Nagymami tudja levágni (neki engedi), különböző zsarolási módokkal (veszünk fagyit, kapsz egy kiskamiont), de kb a folyamat fél nap, mert mindig elszaladgál, nem bír nyugodtan ülni a széken, főleg 1 percnél tovább maradni.
Két és fél éves.
1 éves kora óta csipkedtük a haját, de már nagyfiú, és meg kellett a göndör fürtöcskéktől szabadulni (a meleg miatt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!