Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Üzenhet-e CSAK ROSSZAT,...

Üzenhet-e CSAK ROSSZAT, dorgálást egy kisgyereknek a Mikulás?

Figyelt kérdés

Iskolában, elsősök között.

Személyes megjelenés nélkül, csupán üzenetet hagyva, melyet a tanító olvas fel.

2020. dec. 5. 11:36
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

29-es, igen, így van, pontosan ezt csinálom. Várom, mi lesz a válasz.

Simán lehet, hogy csak a negatívat jegyezte meg a gyerek. De ez esetben is helyre szeretném tenni a dolgot - elsősorban vele, és ha kell, akkor a tanítóval.

28-as, voltunk iskolaérettségi vizsgálaton. Ott és az oviban is suliérettnek gondolták. Fiam 7 éves, év-vesztes, 4 évig volt oviban.

Tény, hogy nem ezt a tanítót választottuk, de sajnos úgy alakult, hogy egészségügyi meg más okokból mindkét tanító kicserélődött már ősszel.

Nem szeretnék sulit váltani. Ez a körzetes sulink, s amúgy szeretjük.

Nem írtam számonkérésről és hibáztatásról, ennél azért már érettebb és higgadtabb vagyok. Mint írtam, várom a hölgy válaszát.

Viszont ez egy ilyen oldal, feltehetek kérdést bármiről, és meg is tettem. Érdekelt mások véleménye, másrészt ha az ember el van keseredve, a vadidegenek kedvessége is hatalmas gyógyír. Nekem az is volt, és köszönöm ezt mindnyájatoknak!

2020. dec. 6. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!