5 éves kisfiú naponta háromszor bepisil. Mit tegyek, hogyan segítsek neki?
Pszichés dolog lesz nála
Jó gyerekpszichológust keresnék
Sehogy. Ez túlmutat a te kompetenciádon.
Ha egy 5 éves bepisil, akkor 1, nephrológiai kivizsgálás, 2, pszichológus kell.
A többiek mar leírták, hogy pszichológus, orvos stb.
En kiegészítésként írnék egy tippet, ne nevess ki, talán egy próbát megér.
Kapható kisfiúknak való mini, falra rögzíthető műanyag piszoár, béka alakú. Egy vicces kis malom van a közepén, azt kell "lespriccelni", a gyerekek imádják... Nyilván kisebb fiúknak tervezték, szobatisztaságra neveléshez, de ki tudja? Hátha bejön, veszteni nem veszthettek semmit.
Nagyon drukkolok, nyilván a kisfiú is szenved a helyzettől. Le a kalappal, hogy a feladatkörödön túlmenően próbálsz a segítségére lenni!!
Vannak jópofa mesekönyvek a pisiről, meg itthon a gyógyító mesék könyv. Hátha vannak kint is hasonlók.
Én anno éjjel pisiltem be. Nekem anyukámék csináltak egy naptárat, ha nem pisiltem be csillagot kaptam. Ha bepisiltem semmi megróvás nem volt persze. Amikor összegyűlt pár csillag, büszkék voltak rám és kaptam vlmi apróságot v.anya sütött vlmit. Aztán én kinőttem a bepisilést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!