Óvodás gyerek és napi 8 órás munka + 'óra utazás mellett, családi segítség nélkül van olyan, aki heti háromszor tud járni edzeni? Adna nekem tanácsot, mesélne arról, ő hogyan csinálja?
Anyukák írjanak, főleg olyanok, akiknek a férjuruk is dolgozó'
Köszönöm szépen :)
későn fekszik le a gyerek, fél10 felé, 9kor van fürcsi. elég nyugis gyerek amúgy, nincs vele gond. eltévézik - sajnos, meg nem is sajnos.
gyerek lefektetése után nem esélyes az edzés, 6-kor kelek, kell 7-8 óra alvás nekem, kimerülök, ha kevesebb jut (meg fáradtan evéssel próbálok kompenzálni, na az meg a legrosszabb)
sajnos háztartás és bevásárlás és a döntések - mindenben az enyémek, nem én akartam így, hanem kényelmes párt találtam magamnak, aki támogat, ha elkéredzkedem, de megvan a böjtje - pl. célozgatás, meg hát megvár olyankor inkább a fürdetéssel, fektetéssel, mosogatással, teregetéssel - ugye értitek :/
de vajon így is lehet az embernek heti 2-3 feltöltő és szépítő, test-építő pár órácskája? .. hosszú távon? :)
Így legfeljebb akkor ha megtanulsz saját testsúllyal edzeni.Ez két oldalról is nehezebb mint a konditerem.
1.Ha nem is sokat de kell olvasni rendesen a témában és otthon egyedül csak az képes hatékony edzést végezni,aki ért hozzá,nem szorul már segítségre.
2.Otthon a lakásban minden arra csábít,hogy csinálj mást az edzés helyett,ezért a hosszabb távú motiváció fenntartása otthon környezetben elég nagy kihívás.
De nem lehetetlen.Erre van kitalálva a Fegyencedzés,kardiónak meg az ugrókötél.Idővel vehetsz hozzá állítható tárcsás kézi súlyzókat és edzhetsz bármikor.Amikor otthon bemelegítek kocogás előtt guggolással a kislányom már fut oda az ölembe bemelegítő súlynak és hangosan kacag a föl-le mozdulattól,meg csinálja ő is a guggolást.Vagy mellém fekszik és utánozza a csípőemelést.Úgyhogy lehet az is szempont hogy a srácod nézi az edzésed és megtetszik neki is.Én is mindig néztem kiskoromban ahogy a faterom edz,meg súlyzózik otthon.
egy időben okostévénken keresztül a YT-ról néztem edzéseket - RRéka, Jóga, Cindy, meg mindenféle népszerűt, és működött is, de nagyon sokat stresszeltem rajta, hogy összejöjjön, pár hét után aztán olyan fejgörcsöt kaptam - mint egy migrén... napokig a hátam is fájt, a gyógyszer se segített.
tehát lehet otthon, csak nagyon megterhelő.
elmenni itthonról és úgy edzeni, az a feltöltő igazán.
lehet, hogy el kell válnom, akkor lesz időm és nyugalmam hozzá :)
köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!