Nem igazán a szokásos dackorszakos hisztire gondolok, mert az gyakori meg normális is. Olyanra gondolok, amikor tényleg olyat csinált, ami miatt rosszul éreztétek magatokat.
2020. dec. 2. 21:01
1/8 anonim válasza:
Úgy igazából még nem de cikibe hozott már nem egyszer kínos megjegyésekkel, viszont szerencsére mindenki úgy kezelte a helyzetet, hogy egy kisgyerek ártalmatlan butasága.
2020. dec. 2. 21:05
2/8 anonim válasza:
Nem voltam ott, de mikor öcsém óvszert lopott a teszkóban 11 éves korában egy idióta haverja ötletére, és ottfogták őket, és behívták anyámat, na, szerintem akkor égtek az ősök rendesen... 3:)
Amúgy normális felnőtt lett belőle ezután. :D
2020. dec. 2. 21:09
3/8 anonim válasza:
Nem, a hiszti nem normális. Ezt csak Vekerdy és társai, valamint a gyerekkel bánni nem tudó anyukák szajkózzák. Egészséges idegrendszerű gyermek, akinek gondolkodó és kommunikálni tudó szülei vannak, megtanulja felismerni és kezelni az érzéseit, már egészen pici korban. Szégyellni akkor kellene magamat, ha nem tudnám megnevelni és idiótán viselkedne. Gyerekkori huncutságok miatt max elneveti magát az ember.
2020. dec. 2. 21:18
4/8 anonim válasza:
Igen. Nem is kicsi gyerek miatt nem is kicsit.
2020. dec. 3. 07:44
5/8 anonim válasza:
A gyerekemnél ez a dackorszakos hiszti sosem volt.
De ez a szeparációs szorongás sem meg a növekedési ugrás sem.
Azt sem tudtam illetve tudom, hogy mik ezek hála az égnek.
Ritkán hisztizik, leginkább akkor amikor vmi nem sikerül neki.
Viszont mondjuk egy boltban nagyon hangosan beszél, bár ez nekem nem ciki, inkább vicces.
Ez az ovinak köszönhető, de azért vannak belőle érdekes helyzetek.
2020. dec. 3. 09:12
6/8 anonim válasza:
Nálunk se volt eddig se dackorszak, se szeparációs, se növekedési ugrás.
2.5 éves, nem tudom még ezután is lehet?
Kérdésre válaszolva nekem még nem volt ilyen, de még kicsi :)
2020. dec. 3. 11:13
7/8 anonim válasza:
ó, hát nem is egyszer. de a kölök azóta felnőtt, egyetemre jár, dolgozik, nemsokára diplomázik. mostanában vhogy nem vakargatja a segge partját nyilvánosan (vagy csak nem értesülök róla). nyugi. a kölkök felnőnek. ha épeszűek, minden rendben lesz!
2020. dec. 3. 19:56
8/8 anonim válasza:
Nem olyan jo ha kimarad a dackorszak ne oruljetek onelegult kis valaszolok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!