Mi tévő legyek?
Akkor ez a 7.nap hogy nem kakil.
Nemjó ez így. Beszélj dokival mielőbb!
1.Mint írtam, 19es,nem minden gyerek olyan önálló, mint te voltál.
2. Sok kisgyerek, mint az én lányom is, minden nap adott időszakban megy elvégezni a nagydolgát. Sőt, hangosan kiabál, hogy mennie kell. Ezért, ha ez kimarad, azt lehet tudni.
3. Sok kisgyerek nem tudja még kitörölni, ezért segítségre szorul. Ezért segítséget kér, vagyis a szülő tudta nélkül nem megy wc-re.
Remélem, ez már kielégítő választ volt számodra.
De valamiért azt sejtem,hogy felvillanyoz a téma, és azért is forszírozni fogod.....
Kérdező, a laxából nem csak kicsit kell benyomni, hanem a teljes mennyiséget! Te sem csak a negyedét veszed be a fejfájáscsillapítónak, az antibiotikumnak vagy más gyógyszernek.
Elég a végét egy picit betolni, gyorsan kinyomod a pumpával a cuccot, benne is van. A kúp semennyivel sem jobb érzetre, mint ez.
Nem akarod traumatizálni, de tudod, mi az igazán traumatikus? A beöntés, mármint az a rendes, amit az orvos hajt végre. Nekem volt, az az első gyerekkori emlékem, olyan 3-4 lehettem, és olyan pokoli volt, hogy máig nem felejtettem el. Persze, hogy hisztizik a gyerek, fura is lenne, ha hagyná, az enyém is hisztizett és üvöltött tőle, én is rosszul éreztem magam, de még rosszabb lett volna, ha valami komolyabb baja lesz attól, hogy nem oldjuk meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!