Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukak, kinek mi segitett?

Anyukak, kinek mi segitett?

Figyelt kérdés
Otleteket varok igazabol, allando szorongasra, felelemre, idegessegre kinek mi valt be? Probalok egeszsegesen elni, mozgok, kezmuveskedek, mindenfelet csinalok, h enyhitsen a stresszt, de eddig sikertelenul. Tobb kisgyerek anyukak ti hogyan lendultok tul a nehezsegeken?
2020. nov. 20. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Terápiát javaslok.

Van konkrét időpont mikortól kezdődött? Milyen események történtek előtte stb.

Ezt mind megtudod beszélni egy terapeutával. Segít megoldani .

2020. nov. 20. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
A férjem elviszi a két gyereket. Én bevágódom a kádba, egy kis jutalom fagyi, valami jó olvasmány vagy film. Én így lazítok az idegeimen egy nehéz hét után.
2020. nov. 20. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Viszont én nem szorongok, csak így lazítok egy kicsit, lehet meg kéne fogadnod az #1-es tanácsát, és egy szakemberrel kéne megbeszélned. Itt egy meleg fürdő és kis relax nem hiszem, hogy segít.
2020. nov. 20. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a naplóírás segített.
2020. nov. 20. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
De min szorongsz, mitől félsz?
2020. nov. 20. 22:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha nincs konkretum gyartok magamnak aggodnivalot... szornyu
2020. nov. 20. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen ezért segített nekem a naplóírás 🙂 hidd el leírva egy csomó minden nevetségesnek tűnik. Meg ami még jó volt, hogy maxon bomboltettem a fülembe zenét. Olyat aminek a szövege passzolt épp a lelki állapotokhoz. Mondjuk a cross borns álomföld teljesen depis. De nekem ezek segítenek.
2020. nov. 20. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a sport, minden felesleges energiámat abba teszem, emellett a forró fürdő heti egyszer egy pohár borral, sorozattal teljesen ujjáéleszt.
2020. nov. 21. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!