Mennyi idősen szokott le a babád a cumiról?
Figyelt kérdés
És hogy sikerült leszoknia róla? Most 20 hónapos a lányom és csak alváshoz kell neki.2010. aug. 10. 21:15
1/8 anonim válasza:
2,5 évesen szokott le róla, addig is csak alváshoz kapta meg, azaz akkor kérte de csak amíg el nem aludt, utána kiköpte. Egy este mondtuk neki, hogy elvitte a kukásautó más gyereknek. Kb fél órát sírt, majd elaludt anélkül. Büszke voltam rá, hogy ennyire könnyen ment!
2/8 anonim válasza:
16 hós volt, náthás lett és kapott orrkenőcsöt az orrába, a cumi persze a szájában volt, és addig dörzsölte az orrát míg sikerült a cumira is rákenni, nem ízlett neki:-)Utána köszönte nem is kérte többet:-)
3/8 anonim válasza:
7 évesen az egyik, a másik 5 évesen. Nem éppen babakorban:)
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok: de csak elalváshoz kellett nekik...
5/8 anonim válasza:
2éves a fiam.Alváshoz kell neki,de már csak nem is tudom minek,mert nincs 2perc és esik is ki a szájábol.Elveszem és egész éjjel nem kell neki,nem kéri.Viszont egyre többször van olyan h elalszik nélküle:)Sztem pár hét és visza se adom.
6/8 anonim válasza:
2 évesen kiharapta a cumiját egy szombat este. Közölte hogy menjünk vegyünk másikat. Én mondtam hogy nincs nyitva bolt ahol lehet venni. De hozzátettem hogy nyugodtan használja azt amelyiket kiharapta. Lefekvéskor bekapta és közölte hogy rossz cumi és eldobta. Azóta nincs cumi. Minden sírás nélkül. Pedig előtte voltunk kórházban és ott rákapott rendesen. Mégis könnyen letette.
7/8 anonim válasza:
2 éves múlt júniusban.Nappal is cumizik sokat,szerintem nem mostanában fog leszokni:)
8/8 anonim válasza:
Az én fiam 2 évesen szokott le előtte éjjel-nappal cumizott volna. És ettünk egy kis gumicukrot ő is kért azt mondtam neki, hogy akkor nekem adja a cumit. Odaadta. nem is volt rá szüksége csak elalváskor.
Sokszor mondtuk neki, hogya nagy fiúk nem cumiznak amikor kérdezte, hogy ő nagy fiú-e mondtuk, hogy nem mert ő még cumizik. Erre eldobta és azt mondta hogy nem kell. Azóta nem is kell neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!