Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor szokott le a gyereketek...

Mikor szokott le a gyereketek cumiról, gyürmiállatról, kispárna csücskéről, stb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
5 éves, szines pelussal és nyünyükével alszik...
2011. jan. 9. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kisfiam a cumiról 22hónapos korában szokott le,azóta a kedvenc kabalájával alszik,amit visz mindenhova,de nem morzsolgatja:)

2011. jan. 10. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 5,5 éves még mindig a kendőbabájával alszik. Bár, ha egy-egy alkalommal elbújik valahova este, már nem hisztizik utána.
2011. jan. 10. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Még nem...májusban lesz 3 éves,van cumi,és van gyürmiállat is...
2011. jan. 11. 21:53
 5/10 A kérdező kommentje:

2 éves múlt novemberben a lányom, cumija sosem volt, nem fogadta el, de van két gyürmije, amiknek szopizza a lábait, úgy alszik. Nem tudom, erről mikor kéne leszoktatni, vagy hagyni kéne, és majd elhagyja?

Nem akartam tőle elvenni, mert most 5 hósak a kistesói, szóval ne legyen annyi változás, és legyen ez is neki biztos, megnyugtató dolog, amit megszokott.

2011. jan. 11. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Fiam cumifüggő volt, első évben az oviban már csak alváshoz használhatta és 3 év+3 hónaposan hagyta el a cumit. Azóta van 1 alvós állata, amit megölel, de nem ragaszkodik hozzá nagyon, nélküle is eltud aludni. Most 4 és fél éves.
2011. jan. 11. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene ilyen kis embertől bármit is elvenni?!Szerintem senkit nem zavar(se most,se később),hogy ezzel altatja el magát.Sok felnőtt is gyűrögeti pl.a kispárnája sarkát(pl. az exférjem,aki 32 évesen is csak így aludt,de persze nem emiatt váltunk el).A mostani férjem pedig maga alá gyűri...
2011. jan. 11. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
11 éves, születése óta kendőkkel alszik. Van egy kedvenc állatkája is, amit nyaralásra is magával visz, bent van az ágyában mindig.
2011. jan. 13. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

hagyd rá, hogy mikor hagyja el, nincs ebben semmi rossz:)

2011. jan. 13. 09:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondoltam, csak kedves anyós mondogatja hogy le kéne szoktatni. Ebben sem értünk egyet, csak kicsit elbizonytalanított. Hagyon neki mindenképp, úgyis csak alváshoz kell neki, meg ha valami baja van, megnyugtatja a "düdü"je.
2011. jan. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!