Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól alszik külön...

Hány éves kortól alszik külön a gyereketek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Másfél éves, még együtt alszunk, leghamarabb akkor tervezem külön ágyba tenni, ha már nem szopizik. Amúgy ha külön ágya lenne akkor is egy szobában maradnánk, csak kisebb lenne a hely.
2020. nov. 14. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 hónapos koráig külön aludt. Azóta együtt. Mellettünk van az ágya. Most 9 hónapos. Majd egy éves korában meglátjuk, megpróbáljuk külön. De most az a baj, ha megebred, keres minket. Ha ott vagyunk, tovább alszik, ha nem akkor felébred, keres minket. Nem feltétlen sír, de feláll, kiabál. Szóval most igényel minket. Nekem mondjuk megfelel így egyelőre. Két háló van. A ferjem meg a gyerek már alszik en meg bagoly vagyok, úgyhogy így legalább nem zavarok senkit. Olvashatok, amíg akarok.
2020. nov. 14. 23:29
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem az okokat hogy miért alszanak egyesek külön a picitől, ráadásul első naptól kezdve? :O

Ilyen az emberiség fejlődése során soha nem volt, ez ilyen modernkori divatnak tűnik csak aminek sok káros következménye lehet.

Arról nem beszélve hogy különalvásnál a szoptatás/újraaltatás extra macerássá válik és kimutatták hogy a bölcsőhalál esélye is nagyobb, hányadékba belefulladhat, lázgörcsöt sem vennék észre stb.

"Research shows that a baby’s health can improve when they sleep close to parents. In fact, babies that sleep with parents have more regular heartbeats and breathing. They even sleep more soundly. And being close to parents is even shown to reduce the risk of SIDS. That’s why the AAP recommends that children sleep in the same room with parents while stopping short of having those children in the same bed as the parents."

[link]

2020. nov. 21. 11:01
 14/14 anonim ***** válasza:
24%
1. vagyok. Senki nem kérte a véleményed, Utolsó. Nem mellesleg, nekem például mindkét gyerekem 7-8 hetes kora óta nem kel fel éjjel, szóval semmi macera nincs a visszaaltatással :) Mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó, és kész.
2020. nov. 21. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!