2 év körüli gyereketeknek ti adtok olyan játékot, amit
3 éves kortól javasolnak?
Figyelt kérdés
Autókról lenne szó olyan kisgyermeknél, aki úgyis csak addig játszik magában, amíg 100%-ban rá figyel valaki, szóval megenni nem fog pici alkatrészt. Felelőtlenség?
2017. máj. 26. 08:24
1/6 anonim válasza:
Az a gyermektől függ: két gyermekem közül a kisfiam még az atombiztosnak tűnő, apró alkatrészektől mentes egybeöntött műanyag kocsi kerekeit is lerágta, Vele nagyon résen kellett lennem. A kislányomnak pedig tulajdonképpen nem volt szájbavevős-rágós korszaka. A fiam nem kapott apró alkatrészes autókat, játékokat, a kislányom pedig simán eljátszik a nagyobb gyermekeknek készült játékokkal. Most 2,5 éves, és legózik (nem duplózik) a bátyjával.
Szval Te ismered a gyerkőcödet, hogy mennyire vesz a szájába mindent.
2017. máj. 26. 08:33
2/6 anonim válasza:
Jól oda kell figyelni, ott kell vele lenni, felügyelet nélkül nem szabad hagyni. Az én kislányom még nincs két és fél éves, egyik kedvenc játéka a hugó hami (Hungry Hyppos), és úgy vezeti a kiss elektromos terepjáróját, mintha csak Loeb hajtana a gyorsasági szakaszokon (mindegyiket 3 éves kortól ajánlják). Felügyelettel szabad hagyni játszani az olyanokkal, ami még papíron nem neki való, és NAGYON ODA KELL FIGYELNI RÁ! De nem szabad megvonni tőle, az semmiképpen se rossz jel, ha a koránál fejlettebbeknek való játékokkal akar önszántából játszani.
2017. máj. 26. 08:37
3/6 anonim válasza:
Igen, adtam. De teljesen megértem azt, aki nem ad. Abszolút gyerekfüggő.
Akkor pedig pláne, ha ott vagy mellette.
Egyébként úgy látom, hogy már mindenre ráírják ezt a 3 év korhatárt (kivétel a bébijátékok), mert ezzel tuti védve van a gyártó.
2017. máj. 26. 08:38
4/6 anonim válasza:
Igen, mindente ezt írják és igen, gyerekfüggő.
2017. máj. 26. 09:54
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem veszi ezeket a szájába. A dobálást meg nem hagyom, volt ami összetört és tényleg apró darabokat lehetett kiszedni belőle. Ezért is tényleg figyelek rá és ha sérült azonnal kuka. Mivel amint kilépnék a szobájából (pontosabban már a szándékra ráérez) tesz le mindent és jön utánam, nem nehéz figyelni rá.
2017. máj. 26. 13:38
6/6 anonim válasza:
Gyerekfüggő.
Nálunk a nagy 4 éves, a kicsi (2) is játszik a játékaival. Semmi gond nincs ebből.
Nem is tudom, hogy lehetne elkülöníteni a két gyerek játékait. Szerintem sehogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!