Amikor már elérte a kilincset a gyerek, kellett előle zárni a szobákat?
Figyelt kérdés
Zártátok, pakoltatok előle, vagy megtanult mindent, hogy hová mehet, mit csinálhat?2020. nov. 12. 13:50
1/13 anonim válasza:
Semmit se zárok előle. De a mi lakásunk kicsi, 56 nm, így mindig hallom merre jár és mit csinál. De ha gyanúsan nagy a csend akkor azért mindig ránézek. Viszont ő az a típus aki mindig ott van ahol én, így egyelőre nem aggódom. Nem mondom hogy semmi veszélyes nincs amit ne tudna elérni mert van, a vegyszeres szekrény. De máshova nem tudom őket pakolni, mint ahol van. Egyelőre tiszteletben tartja, hogy oda nem nyúlhat. De résen vagyok, mert sosem tudhatom mikor jön el a pillanat, hogy kinyitja.
2/13 anonim válasza:
Nincs elzárva előle semelyik szoba, szabadon jön megy ahova akar. Mindegyik szoba biztonságos.
3/13 anonim válasza:
Egyedül a lépcsőt zártuk el előle.
4/13 anonim válasza:
Mindenhová megy, de általában egy helyiségben van velem. Ha lemegy a térképről, utánanézek, de mindenhol biztonságos a ház. Konnektorok bedugva, törékeny, veszélyes dolgok magasra pakolva.
5/13 anonim válasza:
Szabadon mehetett a lakásban, amerre akart. Bababiztossá volt téve.
6/13 anonim válasza:
A fürdőszobát és a wc-t csuktam egyedül a vegyszerek/mosószer miatt, de nem kulccsal. Alapvetően mindig tudtam hol van, keveset volt egyedül, akkor is inkább valamelyik szobában volt inkább. Nem nagyon érdekelte mik vannak a csukott ajtókon túl, így mondhatni magától tudta, hogy inkább a szobákban legyen.
7/13 anonim válasza:
Majdnem 3 éves volt, mire elérte a kilincset, nálunk nagyon magasan vannak. Akkor már annyira nagyon nem kellett zárni semmit.
Egyébként kicsi a lakás, minden ajtó nyitva, addig is oda ment ahova akart, most az öccse is szabadon kószál (1,5), de nem nagyon távolodik el. Bababiztos a lakás. A fürdőben a vegyszerek is a szekrény tetején, még nekem is fel kell állnom a kád szélére, hogy elérjem.
8/13 anonim válasza:
Még csak egy éves, oda jön-megy a lakásban ahová akar. Egyedül a konyha tilos még, ott babarács van még az ajtón. Minden bababiztos, amelyik szekrény nem, ott babazár van felragasztva, hogy ne tudja kinyitni, ezeket felnőtt felügyelettel nézegetheti ha épp kéri.
9/13 A kérdező kommentje:
Két éves lesz, már nyitja néha, ha nagyon be akar menni. Csak hát azokba a szobákba van bepakolva sok veszélyes, és/vagy drága dolog... minden fel van pakolva az égbe, vagy leragasztott szekrényekben, és már nem tudok mit kitalálni.
2020. nov. 18. 10:22
10/13 anonim válasza:
63% os neked meg mi a bajod, fejtsd már ki ha ilyen bőszen nyomogatod a pirosat🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!