Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha megfázás miatt otthon van...

Ha megfázás miatt otthon van az ovis gyerek kiviszitek ilyen ködben is?

Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Én ki, ha nem lázas vagy nem érzi rosszul magát. Az enyém imád kavicsot, makkot, gesztenyét gyűjtögetni, és nagyon igényli a szabad levegőt - egy kis köd csak nem fog megakadályozni, hogy kimenjünk! :D
2020. nov. 6. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Persze, ha nem lázas. 😊
2020. nov. 6. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Beteg gyerekkel sehova, ködtől függetlenül. Csak ha muszáj. Én se járok ki betegen, egyrészt hogy ne fertőzzek másokat, másrészt a gyógyulásban a pihenés is benne van.

Ebben az időszakban pláne, mikor amúgy is mindenki be van feszülve a vírusok miatt.

2020. nov. 6. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Hat amugy en nem ertem ezt(utban az elso gyerek, nincs tapasztalatom) A gyerekek tenyleg betegen is igenylik a setat, kinti jatszast kb 5 fokos, kodos idoben is? :O Kiindulva a felnottekbol/magambol es az akkori gyerekorvosombol.. Ha beteg vagyok nem maszkalok kint..Pihenni, melegen lenni es sok folyadek, szelloztetni a lakast,mindig ezt szajkozta a doki..Pont ebben az idoben terjednek a legjobban a bacik/virusok es betegen is ki "kell" menni a gyerekkel?
2020. nov. 6. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Ködös, nyirkos időben sosem. A dokija sem ajánlja!

Mivel az én gyermekem nagyon érzékeny, beteges, ezért olyankor bent maradunk.

De kérdező, hol laksz? Itt hétágra süt a Nap! (Nyíregyháza) :)

2020. nov. 6. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Betegen sehova. A ködöt viszont nem értem, miért kellene akadálynak lennie.
2020. nov. 6. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak náthás gyereket ki, mindig. Családi házas környéken lakunk, max kutyával találkozunk napközben. Mindenkire ráfér 1 óra bóklászás. Most meg ragyog a nap, nyoma nincs a reggeli ködnek.
2020. nov. 6. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
6os! Azért, mert a ködös, nyirkos, szmogos levegő árt a kisgyerekek tüdejének!
2020. nov. 6. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
8 De a KÖD nem egyenlő a szmoggal. A köd kicsapódott VÍZpára. Erdős, szántóföldes területen lakunk, októbertől márciusig minden napos jelenség a köd. Senkinek sem jut eszébe a köd miatt otthon maradni. :) A szmog megint más téma. De a kérdésben ködről volt szó, nem szmogról.
2020. nov. 6. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Közösségről nem volt szó, oda nem viszem őket, de a saját kertünkbe engedtessék már meg, hogy kimenjek a gyerekeimmel. 😄
2020. nov. 6. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!