Sok ez az ajándék szerintetek? December elején van a szülinapja, utána ugye karácsony. Ezeket vettem eddig 20 ezerért kap ruhát, elosztva a két ünnepre. Kap egy most divatos babát 11 ezerért, egy baba ágyat 5 ezerért, könyvet 3 ezerért.
Szia!
Szerintem nem sok, két nagyobb ünnepre. Darabszámra semmiképp, az árát meg úgysem tudja egy kisgyerek. Hasznos holmi is van közte (könyv,ruha) és olyan is amit ő szeretne. :)
Én hasonlóképp vásárolok a hét éves kislányomnak karácsonyra, de inkább több kisebbet, mert szeret bontogatni. :D
*Irónia*
Micsodaaaa, legjobb ajandék a zokni, meg a harisnya, szülinapra, ha már úgyis karácsony körül van, puszi.
*Irónia vége*
Nekem is karácsony körül van a szülinapom, a ruhának oké örültem, de az nem ajándék. A pusti se számít annak. Üzenném ezt a szüleimnek, csak tudom, szegények voltunk, így nincs harag 🙂
Szerintem teljesen jo, egy gyerkoc ha mar kap valamit, ami neki tetszik, nem hinnem, hogy elvarna, hogy meg tobbet/jobbat/szebbet kapjon.
Plusz meg a csalad tobbi tagjatol is kap ezt azt.
Nekem meg csak egy eves lesz most a lanyom, most o is tobb mindent kap majd a szulinapjara, amugy havonta mindig veszek 1-1 dolgot, hol aprosagot, hol kicsit jobb dolgot.
Amugy en a Regio jatek honlapjat bujtam egy csomoszor, kigyujtottem a jatekokat amik szerintem jok vagy hasznosak, es a kis listam alapjan vasarolok mindig neki (meg a csalad tobbi tagja.😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!