KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » Kisgyerekek » đŸ‘‹đŸ»Mi lehet vele? 😐 25/N

đŸ‘‹đŸ»Mi lehet vele? 😐 25/N

Figyelt kérdés
PszicholĂłgiai egyetemen vagyok RomĂĄniĂĄba. MĂ©g nem vagyok annyira tapasztalt... (amĂșgy akinek furcsa hogy ilyen korban kezdtem el az egyetemet... Igen, a kislĂĄnyommal voltam otthon eddig. 6 Ă©ves.RĂłla szeretnĂ©k kĂ©rdezni... Aki mondjuk mĂĄr tapasztalt pszihologus vagy akĂĄr irhatnak ĂĄtlag emberek is. A kislĂĄnyom mostanĂĄban nagyon rosszul viselkedik. (ĂŒvöltözik mindenĂ©rt, nem nagyon eszik amĂșgy voltam mĂĄr vele kĂłrhĂĄzban is, mert ki volt szĂĄradva alig ivott vizet, hĂĄnyt is, mindenĂ©rt sĂ­r, nagyon furcsĂĄn viselkedik, valamikor nagyon ki mutassa a szeretetĂ©t irĂĄntam, mĂĄskor meg olyan mintha utĂĄlna, nĂ©ha egy puszit nem adhatok neki mert azt mondja hagyjak bĂ©kĂ©t.. A mĂșltkor azt mondta fĂĄj a feje, nĂ©ha nagyon jĂł kislĂĄny is tud lenni. Én hangulatingadozĂĄsra tippeltem.

2020. okt. 28. 19:24
 1/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
KevĂ©s az info, ennyi alapjĂĄn nem lehet megĂ­tĂ©lni mi lehet a problĂ©mĂĄja a gyereknek. Lehet akĂĄr neurolĂłgiai oka is (kevĂ©sbĂ© valĂłszĂ­nƱ), de az is lehet volt valami vĂĄltozĂĄs az Ă©letĂ©ben/Ă©letetekben, amire Ă­gy reagĂĄl. Én a helyedben ahelyett, hogy itt vĂĄrnĂĄm a megoldĂĄst, ha aggĂłdok elvinnĂ©m egy pszicholĂłgushoz.
2020. okt. 28. 20:19
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nem volt semmi vĂĄltozĂĄs az Ă©letĂŒnkben.. Én Ă©s a fĂ©rjem mindent megteszĂŒnk Ă©rte.. Nagyon szeressĂŒk.
2020. okt. 28. 20:28
 3/7 anonim ***** vĂĄlasza:
52%
mondjuk dackorszak?
2020. okt. 28. 20:40
 4/7 anonim ***** vĂĄlasza:
85%

Itt nincs tapasztalt pszicholĂłgus, csak ĂĄtlag emberek.

Kevés az info.

(Off: RomåniåbaN. Valahogy az anyukåk 40-50%-a még mindig képtelen hasznålni a helyhatårozó ragokat.

2020. okt. 28. 21:10
 5/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

UtolsĂł, ha eleve romĂĄniai magyar, akkor nem kötelessĂ©ge minden szĂłt jĂłl Ă­rni. A "nagyon szeressĂŒk" sem jĂłl van Ă­rva.

Egy 6 Ă©vesnek mĂĄr rĂ©g tĂșl kellene a dackorszakon.

ÓvodĂĄban, iskolĂĄban beszĂ©ltĂ©l a nevelƑkkel, tanĂ­tĂłkkal? Ott nem törtĂ©nhetett valami?

2020. okt. 29. 08:21
 6/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nem történt semmi, megkérdeztem. Ott nagyon jol viselkedik.
2020. okt. 29. 11:11
 7/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:
És a körmĂ©t is szokta rĂĄgni
2020. okt. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!