đđ»Mi lehet vele? đ 25/N
Figyelt kérdés
PszicholĂłgiai egyetemen vagyok RomĂĄniĂĄba. MĂ©g nem vagyok annyira tapasztalt... (amĂșgy akinek furcsa hogy ilyen korban kezdtem el az egyetemet... Igen, a kislĂĄnyommal voltam otthon eddig. 6 Ă©ves.RĂłla szeretnĂ©k kĂ©rdezni... Aki mondjuk mĂĄr tapasztalt pszihologus vagy akĂĄr irhatnak ĂĄtlag emberek is. A kislĂĄnyom mostanĂĄban nagyon rosszul viselkedik. (ĂŒvöltözik mindenĂ©rt, nem nagyon eszik amĂșgy voltam mĂĄr vele kĂłrhĂĄzban is, mert ki volt szĂĄradva alig ivott vizet, hĂĄnyt is, mindenĂ©rt sĂr, nagyon furcsĂĄn viselkedik, valamikor nagyon ki mutassa a szeretetĂ©t irĂĄntam, mĂĄskor meg olyan mintha utĂĄlna, nĂ©ha egy puszit nem adhatok neki mert azt mondja hagyjak bĂ©kĂ©t.. A mĂșltkor azt mondta fĂĄj a feje, nĂ©ha nagyon jĂł kislĂĄny is tud lenni. Ăn hangulatingadozĂĄsra tippeltem.2020. okt. 28. 19:24
1/7 anonim vĂĄlasza:
KevĂ©s az info, ennyi alapjĂĄn nem lehet megĂtĂ©lni mi lehet a problĂ©mĂĄja a gyereknek. Lehet akĂĄr neurolĂłgiai oka is (kevĂ©sbĂ© valĂłszĂnƱ), de az is lehet volt valami vĂĄltozĂĄs az Ă©letĂ©ben/Ă©letetekben, amire Ăgy reagĂĄl. Ăn a helyedben ahelyett, hogy itt vĂĄrnĂĄm a megoldĂĄst, ha aggĂłdok elvinnĂ©m egy pszicholĂłgushoz.
2/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem volt semmi vĂĄltozĂĄs az Ă©letĂŒnkben.. Ăn Ă©s a fĂ©rjem mindent megteszĂŒnk Ă©rte.. Nagyon szeressĂŒk.
2020. okt. 28. 20:28
4/7 anonim vĂĄlasza:
Itt nincs tapasztalt pszicholĂłgus, csak ĂĄtlag emberek.
Kevés az info.
(Off: RomåniåbaN. Valahogy az anyukåk 40-50%-a még mindig képtelen hasznålni a helyhatårozó ragokat.
5/7 anonim vĂĄlasza:
UtolsĂł, ha eleve romĂĄniai magyar, akkor nem kötelessĂ©ge minden szĂłt jĂłl Ărni. A "nagyon szeressĂŒk" sem jĂłl van Ărva.
Egy 6 Ă©vesnek mĂĄr rĂ©g tĂșl kellene a dackorszakon.
ĂvodĂĄban, iskolĂĄban beszĂ©ltĂ©l a nevelĆkkel, tanĂtĂłkkal? Ott nem törtĂ©nhetett valami?
6/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem történt semmi, megkérdeztem. Ott nagyon jol viselkedik.
2020. okt. 29. 11:11
7/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ăs a körmĂ©t is szokta rĂĄgni
2020. okt. 29. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!