Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak? Nem akarom már...

Mit csináljak? Nem akarom már bántani sem!

Figyelt kérdés
Juliusban született meg a kis hugi a fiam 3 éves!Szeptemberben megy oviba!A fiam azóta egy gonosz,elviselhetetlen rossz akaratú egyén lett!Soha nem volt ilyen mindig egy kis kedves szeretetre méltó kisfiút láttam benne mindenkivel szeretette magát!De amióta a huga megszületett egyszerüen kifordult!Próbálom bevonni a kicsi körüli teendőkbe hogy ne legyen féltékeny hogy lássa hogy ő egy fontos valaki szeretgetem foglalkozok vele az apja is viszi ide oda de semmit nem ér!Olyan beszólásai vannak hogy fojtsuk vízbe a hugit,vágjuk fejbe ,vágjuk le a lábát meg bárki jön azt mondja nekik hogy vigyék el a hugit mert nem szereti meg minket sem!A szóra nem hallgat nekem jön ha erélyesebben rászólok!Szépen türelmesen kérem hogy fogadjon szót se lát se hall!Csak a gonoszságon töri a fejét!Ma megkértem ahogy szoptattam a kicsit hogy ne dobálja a játékokat mert eltalálja a hugit !Mit csinált??!!!Felkapta a cumit és a kislány fejéhez vágta!Na kapott a fenekére pedig nem szokott!Most meg nekem van lelkiismeret furdalásom hogy hogy tehettem ezt most még jobban azt hiszi hogy nem szeretem!De tényleg már a könyörgés se se a szép se a csúnya szó nem használ!Kérlek ne osztogassatok csak jó tanácsot szeretnék kapni hogy mit hogy csináljak!Mert ezt a fenekelést nem akarom renszeresíteni!Én is kivagyok már teljesen mert ez egy nap lejátszódik minimum 10-szer!
2010. aug. 9. 13:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok! Linkelek. :) Megéri elolvasni!

[link]

[link]

[link]

A homeopatia.info.hu-n megtalálod a hozzátok legközelebbi homeopata orvos elérhetőségét. Mi is voltunk és csodát tett a doktornő! :)

2010. aug. 12. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!