4 éves kisfiam szopja az újját, hogyan szoktassam le?
Én hallottam már jó erős pirospaprikát, borsot.
De én azt mondom hogy ha már nem lesz rá szüksége úgy is el fogja hagyni. Persze kényelmetlen ha mész vhova és ott csinálja, de hát kit érdekel más. Lehet ha most a sok kipróbálás után elfelejted az egészet és még csak szóba sem hozod, lehet magától el is hagyja. Persze fokozatosan fogja szerintem. Csinálj úgy mint ha nem lenne téma.
A másik kérdés még, hogy csak például alváshoz használja főként, vagy ha fáradt, vagy szinte egész nap. Mert ha csak alváshoz akkor az még kibírható.
Az én lányom másfél éves ő is szopja az ujját úgyhogy szerintem én is leszek ebben a cipőben. De én nem fogom erőltetni. Ha neki az biztonságot ad akkor legyen.
Írtak egy párszor már az ujjszopásról ezen az oldalon, keress rá. Nagyon érdekes dolgokat olvastam. De meg is nyugodtam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!