A fiaim most kezdik az ovit, milyen benticipőt vegyek?
(ha tudtok képet is))
köszi!
2010. aug. 7. 19:15
1/9 anonim válasza:
Mi kis vászon tutyit,aminek gumis a talpa,meg az orra.
2010. aug. 7. 19:30
2/9 anonim válasza:
A legjobb a bele bújós, a tépőzárast sajna nekem cserélni kell év közben.
2010. aug. 7. 19:31
3/9 anonim válasza:
Nézz szét a kínaiban, nekem anyum mindig onnan vett "potosz"-t :D Legalábbis mi így hívtuk :) Most hogy így rákerestem, valami macskafajt vagy mit adott ki :O Az a baj a nevét nem tudom :S Egyébként ilyen kényelmes kis belebújós cipőke. Fűző nélküli. Találtam egy képet, máshogy sajnos nem tudom mutatni. Ez a cipő van kisfiús mintákkal a kínaikban :D Olcsón beszerezhető.
Mi is kínaiban vagy Tesco-ban vettük mindig, jókat lehet találni. Lényeg, ne csússzon, ne legyen papucs, azt nem lehet. Képet nem tudok sajnos küldeni. Olyan zártabb, kényelmes, amibe csak belebújik, esetleg tépőzáras. Túl drágát nem érdemes, mert általában fél évben egyszer biztos cserélni kell.
2010. aug. 7. 20:28
5/9 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ EDDIGI VÁLASZOKAT!
Amit itt nálunk lehet venni a kínaiban az (1 vagy 2) tépőzáras, 1200.- körül kapható. De ennek szerintem vastag a talpa és nem kényelmes benti játszáshoz (meg beleizzad a lába). Ezt a fajtát udvari, vagy játszótéri cipőnek vettem, mert ezt nem sajnáltam, ha motorozáskor elkopott az orra.
Szoktak puha talpú szandit is használni?
2010. aug. 7. 20:44
6/9 anonim válasza:
Én a Salusban szoktam szandált venni. Nem olcsó, de, ha megteheted, szerinem vegyél jobb minőségűt.
2010. aug. 7. 23:52
7/9 anonim válasza:
Én is kínaiban szoktam venni,kényelmes,nyitott szandált.
Nálunk elég meleg van az oviban,a szandálba pedig nem izzad bele a lába.
Ja, és inkább tépőzárasat,azt könnyű felvenni.
2010. aug. 8. 07:30
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy le leszek szólva, de úgy gondolom, hogy a bölcsödei, óvodai cipőnek jónak kell lennie, hiszen abban van egész nap! amíg odaértek, hazamentek az nem olyan hosszú idő, szinte alig van a lábán, de ott abban rohangál egész nap. Én mindenképpen jól szellőző, jó minőségű cipőt veszek.
2010. aug. 8. 13:53
9/9 anonim válasza:
Zetpol szandik nagyon jók.Hajlékony a talpuk és nem drágák v. ha van Kenguru Gold a közeletekben,lehet kapni olyan mamuszt(zoknit)aminek nem csak a talpa szilikon,hanem van pereme és orra is.Én ilyet veszek a bölcsibe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!