Van itt, aki kereszténynek neveli a gyerekét? Milyen nehézségekbe ütköztök?
Célom kereszténynek nevelni a gyerekeimet. Ha nem lesznek azok felnőve, akkor is szeretni fogom őket, akkor is a gyerekeim maradnak. De nem fogom titkolni sem akkor, sem most, hogy én azt szeretném, ha hinnének.
Miután születésüktől kezdve keresztény gondolatokat hallanak, én bízom benne, hogy ez erősebb lesz, mint a külső hatások.
De érdekelne, hogy más anyák tapasztalnak-e ezzel kapcsolatban nehézséget.3 és 6 évesek.
az uncsimékat a helyi refik iskolájába íratták, mert a katolikusok igazgatója és papja egy sggfej, az államiban meg hiányzik az összes nyelvtanár és nincs fizika-kémia szakos sem... van egy nevelőjük, akikkel hetente egyszer van valami bibliás foglalkozás, meg a nagy ünnepeket plusz tanévnyitót/zárót a templomban kezdik.
fun fact: a "gyerek dönt", olyan szinten, hogy a tanárok egy rossz szót nem szólnak, ha a gyermek inkább táncedzésre vagy fuvolára jár a heti istentisztelet időpontjában, sőt, megígérik, hoyg természetesen ott lesznek a bemutatón... szóval nem gáz szerintem az egyházi iskola, csak legyenek benne normális emberek, ne ilyen nagymagyarkodó idióták, akik csak a pénzt nyelik ájtatoskodásért cserébe szeretett kormányunktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!