Miért kell úgy felöltöztetni vagy engedni a mai gyerekeknek azt, hogy úgy öltözködnek mint a prostik?
A mai kisgyerekek főleg lányok, 8 - tól felfelé úgy vannak felöltözve, inkább alul öltözve. Az egész valaguk kint van az ablakba, boldog boldogtalan még azt is látja, amit nem kéne. Fejletlen testükre szivacsos, push up melltartó az fölé pedig valamilyen szakadt topp szerű valami, ami éppen hogy csak takarja a pici pontjait ami majd egyszer valamikor jó esetben cici lesz. Úgy ki vannak vakolva, hogy elég lenne egy komplett ház fedésére is. Sok esetben látni rajtuk hogy már tetováltatta magát, a vastagon dzsungel tetovált szemöldökről nem is beszélve. És nem csak a kisebbségieket látni így.
A szülők és az ilyen gyerekek nem gondolnak bele, hogy mennyi perverz és pedofil futkározik az utcán és az ilyen kislányokat vadásszák??! Ennyire sok a felelőtlen szülő??!
Aztán csodálkozik mindegyik, hogy megerőszakolják, vagy pedofil áldozata lesz a gyerekéből....
Elhiszem hogy ez a divat, meg minden...eléggé a lotyoság felé megy el a mai fiatal növendék....De akkor nem kéne felháborodni sem akkor, mikor a 9 éves gyereket behuzzák a legközelebbi bokorba! Aztán mehet szépen abortuszra, mert ideje korán teherbe esett a kislány, mert még azt sem tudja mi az 5×5, de már több kukit fogott, mint kilincset....
Inkább tanulni és még a barbibaba való a kezükbe!
Nem provokáció a kérdésem, csak szeretném megérteni, miért nincs a mai anyukákban annyi felelősség tudat, hogy nem engedi így öltözni és viselkedni a gyerekét.
Tényleg azon gondolkodtam, honnan jött ez az indulat a Kérdezőnek.
Különben este kilakkozta a lábán a körmét lányom, mert vettünk valamelyik nap kéket, és tetszik neki. Rövidnadrágban jár melegben, de könyörgöm, én sem garbóban. De ő még tényleg kislányos, pedig mondom 5. osztályos.
Én az ikeában láttam egy 12-13 körüli lányt simán sportmelltartó volt csak rajta felül. Mondjuk anyuka is úgy nézett ki ahogy.
Valaki írta a 90-es éveket (és le lett pontozva), de abban igaza van, hogy akkor nagy divat lett a forrónaci, fehér nadrág, amin keresztül szigorúan a tanga látszhatott át, holdjáró stb. a piercing. Emlékszem a való világ talán harmadik széria után sok embernek lett köldök piercingje, amit kötelezően ki kellett villantani (ez már 2000-es évek eleje). Budapesti vagyok, ott voltak és vannak érdekes divatok. Szerencsére most a letisztultabb külső a divat. 90-es években minden rikító színes volt.
1-2 kivételtől eltekintve sokkal ízlésesebben öltöznek a tinik, mint 10-15 évvel ezelőtt.
9-es!
Igen, sajnos én is azt tapasztalom, hogy a ruha boltokban is ez a jellemző. Nagyon nehéz találni normális ruhát még magamra is, nem hogy a mai gyerekekre.
Azért is írtam, hogy nagyon is rossz irányba halad a mai divat és a fiatalság.
Gondolom, hogy te már felnőtt nő vagy, tudsz neked kenyelmes, neked tetsző ruhát választani. Az nem igaz, hogy nincs választék, mert bőven van, és én mi még csak nem is a fővárosban élünk ahol nagyobb a választék. Gyerekeknek is van ruha. Olyan vagány farmerokat láttam valamelyik nap a lányom méretében, hogy sajnáltam rendesen, amiért olyan pont nem volt 170 cm magas nőre.
Persze nem tudjuk milyen az ízlésed, lehet olyan, amiből tényleg nincs választék.
Utolsó. Tényleg eléggé válogatós vagyok mint ruha, mint cipőnél. Persze azért találok magamnak egy két ruhadarabot, de eléggé körül kell mindig nézni. Nem veszek fel akármit!
Szerencsére a kisfiamnak könnyen találok normális ruhát. Férjemnek szintén könnyű.
De most a mai alul öltözött kisgyerekeken van a hangsúly.
Ne térjünk el a tárgytól
Én is válogatós vagyok, főleg, hogy kizárólag csak magassarkút hordok, azt pedig nem könnyű mindig 40-est találni.
Én tényleg nem láttam olyat kislányoknál mint amit írtál, de mivel már magának választ ruhát, így hagyom, hagy próbálgasson ha annyi türelme van. 😂
Párom azért már nagyfiú, nem én vásárolok neki se, szerencsére van abban a korban, hogy ismeri a ingjei, pólói méretét, így megoldja.
De tényleg nem látok alulöltözött kislányokat, komolyan mondom.
De viszont az sem derült ki nekem egyértelműen, hogy mi az ami neked már túlzás. Mert spec a kislànyom kétrészes fürdőruhában volt a Balatonban, nem zsákban. Szóval ezt így ennyiből nehéz megítélni kinek mi a túlzás.
Hát én sok felé járok, de ilyet nem láttam még.
Egyébként a pedofilok pont nem ilyenekre vadásznak, hanem minnél kisgyerekesebb kinézetűekre.
Másrészt senkit nem jogosít fel erőszakra az áldozat öltözéke.
Valóban nem helyes kislányokra olyan ruhát adni, amiből ki van a fél feneke meg mindene, de te egy kicsit kevered a szezont a fazonnal.
1. Az erőszaktevők nem ruha alapján válogatnak. Ez egy tévhit és nem más, mint áldozathibáztatás. Volt róla kiállítás, hogy kin milyen ruha volt, amikor megerőszakolták, mindegyik tök normális volt, semmi miniszoknya és stb. Főleg, hogy a legtöbb erőszak családon belül történik.
2. A pedofilok pont, hogy a fejletlen gyerekekre buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!