Az anyukának van egy betegsége, ami erős rosszulléttel jár. Gyógyszert írtak neki fel, amivel régóta tudja kezelni a tüneteket.
A gyerek 3 éves és gyakran mennek olyan helyre, programra, ahol egyedül vannak ketten. Gyakran víz közelébe is. (Nem akarok konkrét lenni, de kb olyan mintha kimennének a városból biciklizni ketten. Nincs másik felnőtt.)
Szerintetek ez felelőtlenség, ha hosszú ideje amúgy a gyógyszerek mellett jól érzi magát?
2020. szept. 13. 11:05
1/9 anonim válasza:
Nem.
2020. szept. 13. 11:07
2/9 anonim válasza:
Ha a gyógyszerrel nincs rosszul, akkor nem.
2020. szept. 13. 11:07
3/9 anonim válasza:
Mégis mit kéne tennie? Vinni magukkal állandóan egy harmadik embert? vagy ülni otthon a 4 fal között?
Nem, számomra ez egyáltalán nem felelőtlenség. Akkor ezek szerint egy cukorbeteg anyuka se menjen kettesbe a gyerekével?
2020. szept. 13. 11:14
4/9 anonim válasza:
Nem, ha tudja kezelni a betegségét, akkor nem látok problémát. Inzulinos cukorbeteg vagyok, 2 fiam van és mindig viszem őket, autóval is nagyobb távolságra. Nem is értem, ha kezelve van, ássa el magát és a gyerekét is?
2020. szept. 13. 11:15
5/9 anonim válasza:
Nem felelőtlenség.
2020. szept. 13. 11:26
6/9 anonim válasza:
Nem latok ebben semmi felelőtlenséget, Pláne hogy gyógyszert szed.
Amúgy rosszullét betegség nélkül is barmikor jöhet.
2020. szept. 13. 13:52
7/9 anonim válasza:
Ez így nem felelőtlenség.
2020. szept. 13. 16:17
8/9 anonim válasza:
Nem nem felelötlen.én is szedek gyógyszert van 3 gyerekem,utaztam velük 800 km is vonaton kirándulni is járunk úgyhogy nincs velem férjem de a telefonom mindig velem van .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!