Munka után hány órát vagy egyedül a gyerekeiddel, hogy bírod?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok ahol kicsi gyerekek vannak. Nálam 3,5 2 év.2020. szept. 11. 16:29
1/6 anonim válasza:
5,5 órát. Akkor ér haza apuka. 1ig dolgozom. Szóval a délutánt ketten töltjük a 2,5 éves lányommal. Hát én fáradt vagyok.
2/6 Derwer válasza:
Nem tudom, releváns leszek e:
A feleségem otthon van a 11hónaposunkkal és 18:40-21:30 között vagyok vele.
Ha homeoffice van akkor 17-18órától vele vagyok és a legtöbbször elviszem 2+órára otthonról.
3/6 anonim válasza:
Mindketten itthonról dolgozunk, gyakorlatilag egy percet sem vagyok tök egyedül velük, hacsak nem szervezzük meg. Felváltva pihenünk, így lényegében akkor és annyit vagyok egyedül, ahogy szeretnék. Szerencsések vagyunk, hogy meg tudtuk így szervezni. Nem tudom, miben segíthetlek ezzel, elég speciális a helyzetünk. (7 éves, 4.5 éves, 1 éves gyerekekkel)
4/6 anonim válasza:
Nem értem kik pontoznak le....
5/6 anonim válasza:
Nekem most már 5 éves, de volt bölcsis 2 éves is. 1-2 órát voltam vele kettesben, aztán jött haza a férjem.
Fáradt voltam, a visszatérés a munkába megviselt, de nagyon élveztem, hogy újra dolgozom. Nekem sokjal nehezebb volt az előtte otthon töltött 2 év.
6/6 anonim válasza:
Munka után? Nagyjából egy órát, utána jött haza a férjem.
De a munka utáni "egyedüllétben" mi a nehézség? Örülök, hogy végre velük vagyok.
Akkor fáradtam el, amikor napi 9-10 órát voltam "egyedül" velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!