Mit tegyek, ha egyedül maradtam 3 kisgyerekkel, és a párom már 3 hete a gyerekek felé sem néz?
Egy gyereknek apa kell.
Egyébként itt ezen az oldalon mindenkinek csak a pofája nagy, hogy az első megcsalásnál elvált volna, mert ez nem így működik. Egy gyesen lévő anya nem tud csak úgy kirúgni valakit.
Kérdező!
Tudom, hogy nehéz, de ne add fel! A gyerekeidért kell élned. Eleinte nehéz lesz amíg kicsik a gyerekek, de hidd el, hogy amint egyre nagyobbak lesznek, egyre könnyebb lesz. Ne tiltsd el a gyerekeket az apjától, de ne is hagyd, hogy csak hébe-hóba látogassa a fiait. Kitartást!
"Egy gyereknek apa kell."
Jah, apa az kéne. De nincs.
És nem a pofám jár. Én összepakoltam és elmentem annak idején. Mert nem vagyok hülye.
A pasival már semmit nem kell csinálnod. Add be a válópert és kérj tartásdíjat. És szépen kérlek, ne kövesd el azt a hibát mint ilyenkor sok anyuka: a gyerekein vezeti le a sérelmeit és szidja az apát előttük. Én ebben nőttem fel, nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a gyerekek életére!
Segítséget kell szerezned, aki mozdítható! Nagyszülők, testvér, barát. Ne most légy büszke, szükséged van mindenkire aki támogatni tud. Szedd össze magad mielőbb, a gyerekidnek szüksége van az erődre. A férjedet remélem nem leszel hülye visszafogadni...
A lakast fenn tudod tartani nelkule? Van eleg jovedelmed a gyerekek jelenlegi ellatasara? Van fizikai segitseged, vesztartalekod, foglalkozasod hogy vissza tudj menni mondjuk 9 honap mulva?
Hasonloan jartam csak 2 gyerekkel, a legfontosabb az anyagi helyzet felmerese es hogy hol tudsz sporolni. Aztan a gyerekeket oviba bolcsibe adni amint lehet es munkaba allni hogy folyamatos beveteled legyen, ha ez a ketto megvan, a tobbi mar konnyebben megy.
Amint tudod add be a valokeresetet es az igenyedet a gyerektartasra, ha elvaltok az egyedulallo csaladi potlek is tobb lesz valamennyivel, egyszeri tamogatasokat tudsz igenyelni az onkormanyzatnal.
A legrosszabb helyzet amikor egy anyat ekkora gyerekkel hagynak ott, mert meg a munkaba valo visszaintegralodas is kb lehetetlen.
Probalj meg leulni es jozan fejjel atgondolni ezeket es felejtsd el a ferjedet, legalabb a gyerekeire tekintettel lehetne. Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!