Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha egyedül maradta...

Mit tegyek, ha egyedül maradtam 3 kisgyerekkel, és a párom már 3 hete a gyerekek felé sem néz?

Figyelt kérdés
Van 3 kisfiam: 4, 2,5 évesek és a pici 3 hónapos. A gondok a harmadik picivel való terhességemkor kezdődtek. (Szó sincs arról, hogy azért szültem meg, hogy megmentsem a házasságom. Mindketten akartuk a gyereket, mert szerettünk volna a 2 fiú mellé egy kislányt is.) Megcsalt, nem is egyszer, de (érthetetlen módon) mindig bevallotta. Aztán 3 hete fogta magát és a nőjéhez költözött, itt hagyott engem a három gyerekkel. 3 hete nem lehet őt elérni telefonon, nem tudom hol van. A gyerekei miatt sem telefonált. Mit csináljak? Nem bírom tovább. Félek, hogy nem fogom bírni egyedül, és félek, hogy a gyerekeim apa nélkül fognak felnőni. Nem értem mi baja van, eddig mindig kivette a részét a gyereknevelésből, játszott velük, etette, itatta, fürdette őket, most meg lelép. Valamit én k÷rhattam el, de nagyon. Azt hittem rendben van minden köztünk, de mégse.
2020. júl. 7. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Van Gyeded? Mert akkor feltétlenül vedd át az adókedvezmény érvényesítését, ha eddig nem te vetted igènybe.
2020. júl. 7. 20:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeid apa nélkül fognak felnőni ez világos. Valószínűleg vak szerelmes, ezért ment el az esze.

Most van az a helyzet hogy nagyon meg kell erősödnöd és átgondolni mindent, hogy mit hogyan tudsz megoldani. Természetesen bíróság bevonása is szükséges lesz. Ezen felül ahogy írták mások is, nagyszülők, barátok egyéb rokonok, bárki akiben bízol.

Sok erőt kívánok neked! Meg fogod oldani hidd el, ilyenkor sokan jönnek rá mennyivel erősebbek mint azt korábban gondolták.

2020. júl. 7. 21:01
 13/23 A kérdező kommentje:

Jézusom itt sokan nagyon félre értettek valamit! Le lett írva világosan, hogy a harmadik terhességemnél kezdődtek a gondok, és nem azért vállaltam, hogy megmentsem a házasságom. Mi ezen olyan felfoghatatlan?

Igen, van anyagi segítségem, a testvéremnél és a sógornőméknél lakom, a házam üresen áll. Tudom, hogy nem maradhatok örökké a nyakukon, és ha a pici 1 éves lesz, akkor visszamegyek dolgozni, mert egy 3 hónapos baba mellett nem nagyon lehet dolgozni. Szüleim is mellettem állnak, bármikor mehetek hozzájuk is. Csak azt nem tudom, hogy fogom ezt a sok pénzt és támogatást visszaadni nekik.

2020. júl. 7. 21:22
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
ne aggódj, nem leszel sokáig egyedül. MEgunja a csajt, te meg vissza fogod engedni.
2020. júl. 7. 21:42
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Többször megcsalt, és te azt hitted, minden rendben van köztetek? Ugye, csak viccelsz? Lehet, hogy azért nem jelentkezik, mert szerelmes, de azért szégyelli magát. Nyilvánvaló, mit kell tenned, sürgősen beadni a válást. Járna gyerektartást, meg kicsivel több pénz az egyedülálló státusz miatt, így meg semmi. De gondolom, úgyse fogod meglépni, eddig is mindent elnéztél, most is csak várod, hogy hazamenjen, mert te nem bírod egyedül.
2020. júl. 8. 00:08
 16/23 anonim ***** válasza:
29%
Javaslom hogy nem a pici 1 éves korában menny vissza hanem most ősszel szépen bemész a közeletekben levö bölcsibe és be íratod a picit ,féléves kortól simán beveszik.te meg kerestél valami takarító munkát vagy hasonlót .
2020. júl. 8. 08:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Intézni kell a gyermektartást!
2020. júl. 8. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
szóval ott álltál terhesen a 3.gyerekkel ő meg többször megcsalt, erre te meg azt mondtad: sebaj?! ott csesztem volna ki, mint a huzat, hogy ahelyett, hogy ott lett volna neked meg a két gyereknek, meg a hasadban lévőnek, ezt csinálja...
2020. júl. 8. 16:41
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Vissza sem engedném! Be kell keményítened! Add be bíroságra,hogy fizessen gyerektartást. Kényszeríteni meg nem akarnám,hogy lássa a gyerekeit. A fagyi élete során vissza nyal.
2020. júl. 9. 15:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene akadályozni a kapcsolattartást? Az is pár óra hetente, amikor kicsit levegőhöz juthat az anya. A picit az apa nyilván nem viheti el, de jöjjön csak, és vigyázzon a babára, meg a testvérkékre egy szombat délutánonként. Édesanya meg üljön le a szomszéd szobában, tegye fel a lábát, és olvasson vagy nézzen filmet, esetleg menjen el vásárolni vagy sétálni egyedül.

De az se rossz, ha apa időnként két nagyot viszi el, és csak a pici marad otthon. Senki nem fogja anya ruháját cibálni és a bilit követelni, mikor szoptat, nem borul fel a kockavár, mikor épp elaludt a csecsemő, és nem is vesznek össze a nagyok, amikor csendre lenne szükség.

Bónusz: Az új barátnőben idejekorán tudatosul, hogy egy háromgyerekes apával kezdett kapcsolatot, akinek kötelezettségei vannak, amiknek becsülettel igyekszik megfelelni. Ez egyrészt komoly pozitívum az illető személyiségében, de az új partnertől jelentős áldozatot, toleranciát igényel.

2020. júl. 12. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!