Mit tegyek, ha egyedül maradtam 3 kisgyerekkel, és a párom már 3 hete a gyerekek felé sem néz?
A gyerekeid apa nélkül fognak felnőni ez világos. Valószínűleg vak szerelmes, ezért ment el az esze.
Most van az a helyzet hogy nagyon meg kell erősödnöd és átgondolni mindent, hogy mit hogyan tudsz megoldani. Természetesen bíróság bevonása is szükséges lesz. Ezen felül ahogy írták mások is, nagyszülők, barátok egyéb rokonok, bárki akiben bízol.
Sok erőt kívánok neked! Meg fogod oldani hidd el, ilyenkor sokan jönnek rá mennyivel erősebbek mint azt korábban gondolták.
Jézusom itt sokan nagyon félre értettek valamit! Le lett írva világosan, hogy a harmadik terhességemnél kezdődtek a gondok, és nem azért vállaltam, hogy megmentsem a házasságom. Mi ezen olyan felfoghatatlan?
Igen, van anyagi segítségem, a testvéremnél és a sógornőméknél lakom, a házam üresen áll. Tudom, hogy nem maradhatok örökké a nyakukon, és ha a pici 1 éves lesz, akkor visszamegyek dolgozni, mert egy 3 hónapos baba mellett nem nagyon lehet dolgozni. Szüleim is mellettem állnak, bármikor mehetek hozzájuk is. Csak azt nem tudom, hogy fogom ezt a sok pénzt és támogatást visszaadni nekik.
Miért kellene akadályozni a kapcsolattartást? Az is pár óra hetente, amikor kicsit levegőhöz juthat az anya. A picit az apa nyilván nem viheti el, de jöjjön csak, és vigyázzon a babára, meg a testvérkékre egy szombat délutánonként. Édesanya meg üljön le a szomszéd szobában, tegye fel a lábát, és olvasson vagy nézzen filmet, esetleg menjen el vásárolni vagy sétálni egyedül.
De az se rossz, ha apa időnként két nagyot viszi el, és csak a pici marad otthon. Senki nem fogja anya ruháját cibálni és a bilit követelni, mikor szoptat, nem borul fel a kockavár, mikor épp elaludt a csecsemő, és nem is vesznek össze a nagyok, amikor csendre lenne szükség.
Bónusz: Az új barátnőben idejekorán tudatosul, hogy egy háromgyerekes apával kezdett kapcsolatot, akinek kötelezettségei vannak, amiknek becsülettel igyekszik megfelelni. Ez egyrészt komoly pozitívum az illető személyiségében, de az új partnertől jelentős áldozatot, toleranciát igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!