Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha egyedül maradta...

Mit tegyek, ha egyedül maradtam 3 kisgyerekkel, és a párom már 3 hete a gyerekek felé sem néz?

Figyelt kérdés
Van 3 kisfiam: 4, 2,5 évesek és a pici 3 hónapos. A gondok a harmadik picivel való terhességemkor kezdődtek. (Szó sincs arról, hogy azért szültem meg, hogy megmentsem a házasságom. Mindketten akartuk a gyereket, mert szerettünk volna a 2 fiú mellé egy kislányt is.) Megcsalt, nem is egyszer, de (érthetetlen módon) mindig bevallotta. Aztán 3 hete fogta magát és a nőjéhez költözött, itt hagyott engem a három gyerekkel. 3 hete nem lehet őt elérni telefonon, nem tudom hol van. A gyerekei miatt sem telefonált. Mit csináljak? Nem bírom tovább. Félek, hogy nem fogom bírni egyedül, és félek, hogy a gyerekeim apa nélkül fognak felnőni. Nem értem mi baja van, eddig mindig kivette a részét a gyereknevelésből, játszott velük, etette, itatta, fürdette őket, most meg lelép. Valamit én k÷rhattam el, de nagyon. Azt hittem rendben van minden köztünk, de mégse.
2020. júl. 7. 19:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nalunk 7ev telt el a valas ota, mar az uj kapcsolatom kialakitasaban is sokat segitett, amikor ha nem is kethetente de havonta, kethavonta egyszer apuka elvitte a gyerekeket masfel napra. Eleve nehez egy szerelmi kapcsolatot menedzselni ugy h minden randira jonnek a gyerekek vagy a szomszed szobaban alszanak, neha tenyleg udito h csak ketten vagytok, ez egy pozitiv hozadeka volt a valasnak, talan az egyetlen.
2020. júl. 12. 12:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Őrület, hogy még te keresed magadban a hibát. Legalább is rossz irányban.

Lehet, hogy a harmadikkal voltál terhes és akkor kezdődtek a gondok, szerinted. De valószínűleg már annál korábban. Az ember nem egyik napról a másikra változik meg általában, biztosan volt már korábban valami, amit te nem vettél, vagy nem akartál észre venni.

De mindegy is. A mostani helyzet megoldása a cél. Ne az anyagiak visszaadásával foglalkozz most, azt bevállalta a családod, ez az ő döntésük. Majd amikor ott tartasz törlesztesz. Ellenben, ahogy már irták, a gyerektartast szerezd meg, hogy legyen valami, amiből tudsz a gyerekekre költeni. De a legfontosabb a gyerekeid jólléte, mit mondasz pl nekik az apjukról. Hogyan szervezed meg a napotokat.

A "párod" meg vissza se jöjjön. Az ilyen nem apa, nem volt korrekt amit tett. Ha mégis jelentkezik, nyilván joga van látni a gyerekeket, de magadhoz vissza ne fogadd, mert ki fog használni.

2021. febr. 12. 14:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Oh, most látom régi a kérdés... Kíváncsi lennék, hogy hogyan alakultak a dolgok
2021. febr. 12. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!