Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hagyod sarazni a gyereket?

Hagyod sarazni a gyereket?

Figyelt kérdés

Gumicsizmával belegázolni a boka fölött érő vízbe, óriási pocsolya szélére leüli és vödörbe merni a saras vizet, ugrálni benne...

Ha igen, miért?

Ha nem, miért?

2010. aug. 6. 12:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi gyereken a ruha használati tárgy, nem dísz, mindig olyat kell ráadni, amiben szabadon játszhat, ugrándozhat, sarazhat. A sár simán kijön mosáskor. A gyerek öröme a legfontosabb.
2010. aug. 6. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:

igen hagyom, mert gyerek, és élvezi, és ezzel nem tesz kárt se magában, se másban

egy ismerősöm még azon is bosszankodik, hogy otthon a gyerek kipakolja a fiókot :(

2010. aug. 6. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ezen én is bosszankodom (mármint a fiók kipakolásán), mert halálosan ciki amikor vendégek jönnek és a kisfiam egyszer csak belibeg a nappaliba a melltartómmal. Volt már ilyen. :D
2010. aug. 6. 14:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Az enyém cipelt már ki cifrábbat is.. Rezeg és felnőtteknek való... :DDDD
2010. aug. 6. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Hagyom. Csak egyszer gyerek, és éppen ezért csak játszósban lehet itthon. Ha nagyon szépen felöltözünk, akkor a dolgunk felé menet nem lehet, és ezt el is magyarázom, de ha már jövünk haza, szólok, hogy most már lehet piszkolni a ruhát.

Van mosógép, szappan, víz,... :)

A fiók kipakolását én is éppen ezért nem díjazom. Lányom óvszerrel kínálta a nagymamát a múltkor. Majd' elsüllyedtem!

2010. aug. 6. 16:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jóó! Hogy kicipelte ami rezeg és felnőttnek való és nem telefon :)))
2010. aug. 6. 18:11
 17/19 anonim ***** válasza:

14.51-es vagyok

ok meggyőztetek fiók ügyben :) jót nevettem miket találnak meg a manók :D :D

2010. aug. 6. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól teszed, hogy hagyod!!!

Azon túl hogy mennyire élvezi, minden szabadban töltött idő fejteszti a tüdejét és így serkenti az agyműködését.

Az öntözgetés sárgyurmázás pedig és minden ilyen is fejlesztő!

Jobb mint akármilyen foglalkozás az oviban!!!

2010. aug. 7. 13:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
simán. minden ilyet engedek neki, ha megfelelő az idő és a hely, na meg a ruházat. nem akarom búra alatt tartani. meg sztem a legtöbb gyerekben megvan ez a fajta érdeklődés , és a szülők a sok hülye tiltással, amibe bele se gondolnak, kiölik belőlük. aztán csodálkoznak, hogy kamasz gyerekük miért csak a számítógéppel fogllaja el magát, ahelyett, hogy mondjuk kreatívkodna vagy ilyesmi. ők nevelik ilyennek őket.
2010. aug. 7. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!