Szia!Igen engedem!És,hogy miért?Mert gyerek és csak most teheti meg.Nem lesz semmi baja tőle és még élvezi is.Háát miért gyerek a gyerek ha nem ezekért a dolgokért.Szerintem még mi felnőttek is élveznénk!:)
2010. aug. 6. 13:03
2/19 anonim válasza:
Nálunk mindennek megvan a maga helye és ideje. Ha kimegyünk játszani a kertbe, akkor engedem. Olyankor játszóruha van rajta, nem lesz gond ha összekoszolja. Arra viszont mindig ügyelek, hogy a ruháját ne vizezze össze (kivéve ha meleg van, de olyankor általában fürdőruhában játszik kint).
Viszont ha mondjuk boltba megyünk vagy bárhova máshova utcai ruhában, akkor tudja, hogy nem szabad belemennie a sárba mert piszkos lesz a ruhája.
Alapvetően semmi ilyesmit nem tiltok, csak lefektetem a szabályokat, hogy mit mikor szabad. 3 éves a fiam.
2010. aug. 6. 13:05
3/19 anonim válasza:
Igen.
Mert tetszik neki, és nem lesz tőle semmi baja
4/19 anonim válasza:
Naná, hogy engedem! Én is imádtam gyerekkoromban. Slaggal fellocsoltuk a kertet, és meztelenül hemperegtünk a sárban. Mi baja lenne tőle a kicsinek? A vizet, szappant feltalálták már.
5/19 anonim válasza:
Beleugrálni hagyom, bár manapság kezd leszokni róla, főleg télen volt divat.Ha itthon lenne, még a vizzel játszani is hagynám, mert van váltó ruha, kezét meg tudom mosni, de az utcán, a koszos, mocskos pocsolyába biztos nem, pedig én aztán elég szabadosan nevelem ilyen téren...itthon még a pocsolya is más:o).
6/19 anonim válasza:
igen, épp most jöttek be. Miért ne hagynám?
2010. aug. 6. 13:08
7/19 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert felénk a legtöbb anyuka még azon is bosszankodik, hogy esett és megint itt vannak a pocsolyák és tiszta retek lesz megint a gyerek.
És azt hittem nálam van a gubanc, hogy hagyom vödörbe/ből merni a vizet és kézzel belepacsálni és ugrálni a mély pocsolyákban. Úgy értünk haza hogy még a pelenkája is fekete volt a sártól, de élvezte! :DDDd
2010. aug. 6. 13:23
8/19 anonim válasza:
Mi a homokozóba szoktunk vinni egy nagy vödör vizet, és akkor dagonyázhat a gyerek. Meg én is. :)
2010. aug. 6. 13:33
9/19 anonim válasza:
Persze, hogy engedem. Mindhárom szeret sarazni, pedig a nagy már 10 éves. A pici másfél, a középső 7 éves. Imádják a sarat, vizet. Ilyenkor is kint vannak gumicsizmában, esőkabátban, vödrökkel, öntözőkannákkal.
2010. aug. 6. 13:47
10/19 anonim válasza:
Szia! 16 hónapos a kislányom és ebéd előtt is az utcáról jöttünk be, sétált gumicsizmában a pocsolyákban. Azt nem engedem hogy leüljön egy pocsolya mellé mert ott is vizes, de tocsogni, bottal ütögetni azt szabad. Ha nem látom úgyis megcsinálja, én meg nem vagyok egy idegbeteg hogy állandóan kiabáljak a gyerekemmel hogy ezt meg azt nem szabad. Most gyerek, most csinálja, ezekről a dolgokról szól a gyerekkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!