Engeditek a gyerekeket oviba, suliba hétfőn?
Mennek, 2.os középsős és bölcsis lányaink vannak.
Minden intézményben töltött napert hálás vagyok, nagyon fontos a suli, ovi.
Nálunk is zártak be egy sulit remélem a miénket minél később fogják.
Nagyon remelem h nem mert a tavaszi is borzalmas volt
Es amugy felesleges is
Ahogy a mostani is az lesz
A lakossag 0.064% fertozott, nem nem beteg csak ennyi akiben kimutattak. A tenyleges betegek 0.007%
Ez nagyon nem jarvany !!!
Sot egy normal influenza idejen ennel sokkal tobb beteg van !
Lehet lepontozni..
Én nem hiszem, hogy a nagy "pangás" után szinte 2 nap alatt hirtelen megint 300 meg 400 fertőzött lett.. Ugyan..
Mielőtt bárki azt hinné vírus tagadó vagyok, nem, nem vagyok. De a javarésze szerintem csak média cirkusz.
Tök mindegy, most nagyobb az eset szám mert többet tesztelnek. Külföldi utazásonként 2 teszt / fő a kötelező és ezek mind bekerülnek a statisztikába. Eddig nem volt kötelező, aki szerette volna vagy épp beteg volt és foglalkoztak vele, azt tesztelték. De egyre többen önként is mennek most. Nálunk is napi 1 teszt van a háziorvosnál. Így könnyű emelni a számokat.
Nem azt mondom hogy rettegni kell, csupán azt, hogy nem kell mindent egyből megkérdőjelezni. Most ez van, a kormány baromságát és más egyebeket is le kell nyelni mert itt élünk. Az hogy mit gondolunk az más kérdés. Csinálnunk kell amit lehet.... Amíg lehet.
Azért szeretném NEKTEK hallkan megsúgni, unokaöcsém Németországban dolgozik havi ingázásban. 1-2 hónap kint 1 hónap itthon. 3.án ért haza. A határon rájuk néztek ingázok, mehettek tovább! A kutya nem vizsgálta meg őket betegek e van e tűnetük, meg se kérdezték őket, nem készült papír jelentés a rendőröknek kiket kell otthon ellenőrizni, betartják e a 2 hetes karantént..
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!