Mi lehet emögött?

Figyelt kérdés

Van egy sejtésem, de nem vagyok anya, ti biztos jobban tudjátok a választ.

5 éves lányzó, apukája a férjem, elfogadtam, szeretem, ő is engem, már lassan 3 éve, hogy élete része vagyok, 2 hetente hétvégén, szünetekben hosszabban.

Igyekszünk a kedvében járni, nyilván nem könnyű ennyi idősen, hogy mindig visszük, anya apa sosincs együtt, nem is volt, becsúszott gyermek.

Szóval idén nyáron úgy alakult, kétszer is el tudtuk vinni nyaralni, egyszer júliusban külföldre, most pedig Balcsira.

Júliusi nyaraláson egyfolytában rajtam csüngött, rendszeresen olyat játszottunk, én vagyok anya, ő a kicsi, a képeken vigyorgott, mint a tök :) nagyon cuki volt, jól érezte magát.

Most mint akit kicseréltek, velem picit ellenséges, nem vészes, de nem vagyok "anya", és a képeken szánt szándékkal arcokat vág. Az összesen. Mintha rosszul érezné magát. Pedig előtte utána vigyorog. Illetve alkalmanként kép nélkül is előjön ez a pofavágás.

Azt tudni kell, hogy a júliusi nyaralás alkalmával volt először, ahol férjem javaslatára tettünk ki képeket fbra, az összesen ölemben, hozzám bújva, és telivigyorral.

Előfordulhat, hogy ez nem tetszett az anyjának? Mondhatott vmit a kislánynak?

Amennyiben hülyeség amit gondolok, mi okoz ekkora fordulatot egy 5 évesnél ennyi idő alatt?

2020. aug. 30. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy az anyja. Játékból sem. Nekem is van gyereke a férjemnek előző kapcsolatból, meg van közös is. Anya az anya, téged hívjon a keresztneveden. Szeresd, de 5 percig se hidd, hogy az anyjával egyenértékű vagy. A viselkedésed összezavarja a gyereket, az anyja meg valszeg berágott rád és mondott ezt-azt. ( nem túl okosan) egy gyerek pedig mindig az anyjához lesz lojális.
2020. szept. 4. 10:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Számítottam rá, hogy jönnek, akik itt élik ki a keserűségüket. Semmi baj. De a a válasz nem hasznos, mert nem a kérdésemre irányul.

Egy percig sem hittem, hogy az anyja vagyok, tudja, mi a felállás, mert ebbe született bele.

Keresztnevemen szólít, a játék meg vagy 2 percig tart,amíg más a szereposztás. De szoktam lenni Anna is, mikor ő Elza, gondolom, ezzel nincs baj.

2020. szept. 4. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Most mit akarsz hallani? Jaj igen te szegényke, az anyja tuti ellened beszél. Szeretnéd ha a gyerek jobban szeretne téged az anyjánál? Nem fog akármit is csinálsz

Inkább szülj magadnak egy gyereket ahelyett hogy a férjed exével foglalkozol.

2020. szept. 7. 15:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem tuti, de hallottunk már ilyenről. Ha tuti lenne, nem tettem volna fel kérdést.

Nem akarom, hogy jobban szeressen.

Nem sikerült sajnos. :(

Igazi magyar mentalitású ember vagy...

2020. szept. 7. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!