Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lehet emögött?

Mi lehet emögött?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátnőm mesélte nemrég, hogy pár évvel ezelőtt annyira szédült, hogy nem bírt menni, mindenbe kapaszkodnia kellet, aztán hányingere lett, hányt, és akkor elmúlt a szédülés. És egy óra múlva megint kezdődött elölről. Egy hétig kórházban volt, mindenféle vizsgálaton túlesett, de sehol nem találtak neki semmit. Miután elmesélte, nagyon megijedtem, és elkezdtem gondolkodni, hogy mi lehet ennek az oka? Hogy lehet, hogy nem találtak nála semmit?
2014. márc. 15. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eszik rendesen?
2014. márc. 15. 16:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, és iszik is.
2014. márc. 15. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor menjenek el fizetős dokihoz,az megfogja találni a bajt.
2014. márc. 15. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló, és még mindig megesik néha. Bár nem teljesen ilyen formában. Az orvosok sose találtak semmit, egyébként normális életmódot folytatok. Aztán mára megszoktam, rájöttem, hogyan enyhítsek a dolgon.

Amúgy szerintem, Ha egyszer előfordul, annak nem érdemes az okát keresni, bármitől lehet.

2014. márc. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!