Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mikor nőtte ki a hisztit...

Kinek mikor nőtte ki a hisztit, sikítást, ordírást, csapkodást a gyereke?

Figyelt kérdés
4 éves lesz a gyerek 2 éve ez van. Agresszív dührohamok vannak ha nem az van amit akar. Rug vág csapkod és hisztizik. Mikorra növi ezt ki?

2020. aug. 29. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Mit csinálsz ilyenkor, mikor ezeket csinálja?
2020. aug. 29. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Az enyém most kezdte ezt el, 2 éves. Csapkod, rugdos, dobál dolgokat mérgében beleértve magát is földhöz. Sosem látott tőlünk ilyeneket, nem tudom honnan szedte és mindenen felmérgeli magát; elég egy zokni nem a színben amit elképzelt és máris ordít, dühöng. Nem tudom meddig fog ez tartani vagy mit lehet ezzel kezdeni, még gyakorlom én is de kitartást neked is.
2020. aug. 29. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Szia. Az én gyerekem sosem csinált ilyesmiket. Szerencsém van.
2020. aug. 29. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Az enyém is kb 2 évesen kezdtem, pár hét után megelégeltem és fürdőszobába vittem megmosni az arcát hideg vízzel, majd mosógépre tettem és elmagyaráztam neki, hogy ezt most miért kapta, ez nem szabad, stb. Pár nap után végleg abbahagyta, ha esetleg belekezd a hisztibe, fel is teszem a kérdést hogy megyünk a fürdőszobába?
2020. aug. 29. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
5 év 8 hós volt tegnap. Még mindig nem, és ahogy elnézem, nem is mostanában fogja. Semmi nem hat rá. Mondjuk ő mindig pokoli nehéz eset volt, az idegrendszere totálkár, mint kiderült, autizmusban is érintett.
2020. aug. 29. 13:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó mik a tünetei? Itt is felmerült sajnos mert nem tud beszélni 3.5 évesen
2020. aug. 29. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Kb. négy éves korában, ej de rég volt. A fejet a hideg víz alá, egyszer-kétszer fakanál a hátsóra szoktatta le. Nem később, hanem ott, azonnal. Már már büntetendő...
2020. aug. 31. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

ettől én is kivoltam.

aztán mivel kísérletező hajlam vagyok elkezdtem kipróbálni több féle dolgot erre.

ami 99% bejön az enyémnél hasonló szituban.

1.a terelés.

mikor már látom hogy ebből kirobbanó hiszti lehet megelőzöm.

pl milyen szinű a pólóm?

és milyen színű a tiéd?

ha erre válaszol,sikerül bevonni,akkor lehet tovább vinni.

2.ölbe veszem.

-kérdezhetek valamit?

-grrr,grrr igen...

-amikor olyan vagy mint most,az rossz érzés?

-grrr igen.

-és megmutatod apának,hogy hol rossz ilyenkor?mondjuk itt?-és megcsikizem a hasát,vagy itt?-az oldalát csikizem-

-apa éhes,fület kér-harapom a fülét és már nevet kacag.

amúgy a lényeg talán az,hogy ne legyen visszaigazolva az neki,hogy maximális figyelem a jutalma a terrorkodásnak.

mert ahogy én tapasztaltam akkor durvulnak el ennyire szélsőségesen,ha küzdeni kell neki a figyelemért.

aztán mikor összerakja a kis fejében azt,hogy ha ilyen,akkor minden körülötte forog,akkor ott új alapokra kell helyezni az egész játszmát.

aztán van még nálunk a káromkodás....

ha nem az van amit ő akar,akkor trágár.

mondjuk utcán vagyunk.

ilyenkor megállok és a nélkül hogy ránéznék vagy hozzászólnék leülök egy padra.

ő áll 5-6 méterre és dúl ful.

várok 2-3 percet semmi.

felállok és elindulok,jön lemaradva.

aztán megállok és leguggolok,megvárom.

odajön mellém.

-mondani kellene valamit!-

-bocsánat apa...-

-miért kérsz bocsánatot?

-mert csúnyán beszéltem.

kap egy puszit és a nélkül hogy ránéznék tartom a kezem,amit azonnal megfog és iparkodva jön.

tehát megkapta a figyelmet,de nem úgy ahogy ő akarta és a végén pozitív visszaigazolást kapott a belátása.

5 éves.

2020. aug. 31. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Én nem nőttem ki... Huszonéves vagyok... :(
2020. dec. 24. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!