Mire tanítsam a 1,5 évest, hogyan szabad felhívni magára a figyelmet boldogságában csapkodás és játékdobálás helyett?
Figyelt kérdés
rokonok előtt szeretne szerepelni, nagyon örül, boldog a társaságukban(vannak gyerekek is), látszik rajta, hogy figyelemre, elismerésre vágyik, szerepelni akar.
támogató, családcentrikus a rokoni környezet, de sajna a dobálással ugye csak azt kapja mindenkitől ez nem szép dolog.
viszont nekem, mint anyának feladat megtanítani arra, hogy fejezze ki magát, pl örömét.
nincs ötletem..
2015. dec. 23. 22:01
1/4 A kérdező kommentje:
vagy más hasonló korú mit csinál jót, amikor fel akar tűnni?
2015. dec. 23. 22:08
2/4 anonim válasza:
A mi fiunk tapsol, ha figyelemfelhivast szeretne.
3/4 anonim válasza:
majd ha normálisan tud beszélni/kommunikálni akkor leszokik róla :-)
addig meg pl a taps jó ötlet
4/4 A kérdező kommentje:
Ugy értettem, amikor be van pörögve annyira örül. Gyermekem is tapsol pl egy mondoka utàn, vagy előtt, mikor arra kér, hogy mondokàzzak, vagy ha megengedtem vmit hogy kidobjon a kukàba és kidobra, akkor is tapsol
2015. dec. 24. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!