2 éves kislányt már tánca járatni?
Figyelt kérdés
Szóval a sztori: 2 éves a kislányom, nagyon szeret mindent ami zene, tánc. Amikor az apukája zongorázik, vagy ő is vele együtt nyomkodja vagy táncol ha nagyon tetszik neki a zene, vagy énekel ha ismeri is. Arra gondoltam hogy esetleg beiratnám táncolni vagy valami, ha már úgy is mindig azt csinálja és már nagyobb érdeklődést mutat ezek iránt mint pl egy baba vagy egy építő kocka. A férjem azt szeretné hogy inkább hangszeren játszana, de azt is csak akkor ha kedve van hozzá, és még inkább várjunk a kötelező programokkal. A kislanyomrol még röviden annyit, hogy nagyon szereti a társaságot, különösen okos, és kedves kislány. Szerintem már maga a társaság és a nyelv tanulás szempontjából is meg érné ha valami olyan dolgot csinálhat a heti 2x amit tényleg szeret. Szóval ti be iratnatok tánca vagy inkább bölcsibe? Mert ugye még a bölcsi is opció hogy kora béli gyerekekkel legyen. (ha végre ki nyitna)2020. aug. 27. 00:11
11/11 anonim válasza:
simán lehet, vannak mozgásfejlesztő, előkészítő csoportok pont ilyen apróságoknak. van zene, mozgás, fejlesztés, tizest meg nem igazán értem, attól még hogy később ad abszurdum mégse akar táncolni, mért nem lenne jó, ha rendezett, kultúrált mozgása lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!