2 éves kislányt már tánca járatni?
Figyelt kérdés
Szóval a sztori: 2 éves a kislányom, nagyon szeret mindent ami zene, tánc. Amikor az apukája zongorázik, vagy ő is vele együtt nyomkodja vagy táncol ha nagyon tetszik neki a zene, vagy énekel ha ismeri is. Arra gondoltam hogy esetleg beiratnám táncolni vagy valami, ha már úgy is mindig azt csinálja és már nagyobb érdeklődést mutat ezek iránt mint pl egy baba vagy egy építő kocka. A férjem azt szeretné hogy inkább hangszeren játszana, de azt is csak akkor ha kedve van hozzá, és még inkább várjunk a kötelező programokkal. A kislanyomrol még röviden annyit, hogy nagyon szereti a társaságot, különösen okos, és kedves kislány. Szerintem már maga a társaság és a nyelv tanulás szempontjából is meg érné ha valami olyan dolgot csinálhat a heti 2x amit tényleg szeret. Szóval ti be iratnatok tánca vagy inkább bölcsibe? Mert ugye még a bölcsi is opció hogy kora béli gyerekekkel legyen. (ha végre ki nyitna)2020. aug. 27. 00:11
1/11 anonim válasza:
Az én 2 éves kisfiamat meg a könyvek érdeklik nagyon, beíratom könyvtárba.:-)
Ne haragudj, nem bántásból írtam. Nagyon aranyos lehet a kislányod. Nem tudom, hogy ilyen kicsiknek van-e már tánc. Mindenesetre vicces lehet.
2/11 Derjaderja válasza:
Nem iratnék iskolás korig semnilyen különórára gyereket.
Bölcsibe akkor ha amúgy ezt indokolja valami.
3/11 anonim válasza:
Az én kislányom is ugyanilyen, azonnal táncol, énekel ahogy zenét hall, már kedvenc zenei stílusa is van. Ő is rendkívül kedves, okos és társasági kislány, szintén 2 éves és pont ugyanezen gondolkodtam a napokban, hogy járatnunk kellene valami babatáncra.
4/11 A kérdező kommentje:
Nálunk egész biztosan van pont 2 év a korhatár. :)
A táncot ne úgy képzeld el hogy twerkel meg ilyenek, mert szerencsére azt még nem látta sehol :"D
2020. aug. 27. 00:33
5/11 A kérdező kommentje:
#2 akkor valami ötlet, hogy társaságban legyen a játszótéren kívül? :)
2020. aug. 27. 00:34
6/11 anonim válasza:
3 vagyok: az én kislányom kedvencei a lassabb romi zenék és ilyen keringő szerű lassú lötyögést nyom rá miközben halandzsázva énekel. 😁
7/11 Derjaderja válasza:
Lehet, félreértettelek ezzel a beírással. Vannak zenés foglalkozások olyanból, mint a Ringató vagy Kerekítő (Manózenr hangoló pl vagy mi), ezek ilyen hasonló jellegűek, szülővel együtt örömködés.
Ilyenre simán vinném.
8/11 Derjaderja válasza:
Ötlet még: nálunk van játszócsoport meg ilyen beszélgető-csoport a szülőknek (alatta gyerekfelügyet, kötetlen, Veled is lehet a gyerek), ezek a kerekítőféle dolgok, ez a manózene vagy mi (sajnos jótt a karantén, mire kipróbáltuk volna).
9/11 Derjaderja válasza:
Gyerekkoncertek pl Halász Judit, a Müpában is szokott lenni azt hiszem, ha budapesti vagy.
10/11 anonim válasza:
Szerintem 5 éves koráig ne.
Lehet,hogy kinövi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!