Ha az 5 éves kisfiad azt mondaná, hogy derékig meg akarja növeszteni a haját, akkor mit tennél? Hagynád, vagy lebeszélnéd róla?
"Emiatt a gondolkodás miatt érzik a mai fiatal felnőttek úgy, hogy nincsenek korlátok, ugyanakkor sírnak érte, mert nincs egyszerűen egy biztos pont, amiből kiindulhatnának mert minden rájuk lett hagyva."
Ezt meg én sem írhattam volna szebben. Igen keményen orrba fogja verni az élet azokat, akiknek gyerekként semmi korlátot nem szabtak, és mindent válogatás nélkül megkaptak, csak mert éppen azt akarták. Mert ez bizony később nem így lesz. Ezekből lesznek az életképtelen, semmirekellő felnőttek, akik semmihez nem tudnak alkalmazkodni. Elég sok van belőlük. Te vagy az anyja, vagy éppen az apja, neked kell egyengetni, irányítani, tanítani, amikor még kicsi. Ettől még nem lesz elnyomva, és nem lesz a klónod, ha jól csinálod...
8 éves fiam haja most félhosszú hátul, elöl a fufruját a füle mögé lehet már tűrni. Tejfelszőke és dús, egyenes haja van. Ha bárki látja egyátalán nem lányos a kinézete, totál pasi feje van. Nagyon szereti. Van egy forgó a homlokán, így a haja teljesen elválasztódik jobb oldalon, és nagyon szépen beáll neki. Nem tűri a hajgumit, szóval mindig kibontva hordja.
Ennél hosszabb hajat nem szeretne, most egyelőre nagyon szereti ezt a hajviseletet. De nem tudom mi lesz ha újra jön az iskola, nem fogja-e a zavarni az isiben?
Mikor ovis volt, akkor mondta először, hogy növesszük meg a haját és már szépen nőtt neki, de az óvónő addig macerálta a gyereket (meg engem is persze, hogy milyen már, hogy nem viszem fodrászhoz) A gyereket elkezdte kislányozni, meg lánynéven szólítani - így már zavarta a fiamat a haja- és végül levágattuk, pedig nagyon szép a haja. :(
Derékig érő hajat egyébként nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!