Ha az 5 éves kisfiad azt mondaná, hogy derékig meg akarja növeszteni a haját, akkor mit tennél? Hagynád, vagy lebeszélnéd róla?
Mivel jobb hagyni és bízni abban, hogy meggondolja magát, mint felvállalni a véleményed a gyerek előtt?
Ezt többen írják, pedig ez elég passzív agresszív hozzáállás..
Nem hagynám, a ferjemnek volt, rosszul vagyok a kiskori fenykepeitol, ugy nez ki, mint egy lany.
Nem vagyok konzervativ, de az ilyen merteku hajnovesztest fiuk eseteben soha nem ertettem.
14: a tetkót is a gyerek viselné.. mégis hol húzod meg a határt?
Én ott húzom meg, hogy felnőtt koráig alapvetően az én gondomra van bízva, vannak dolgok, amikben szabad kezet kap és vannak, amikben kompromisszumot kell kötnie, számomra egy fiúnál a derékig érő haj ilyen. Nem higiénikus egy kisgyereknek, ha meg lányos akar lenni, azt nem hagyom neki külsőségekben, pl szoknyát se adnék rá. Ha 18 évesen meg azt mondja, hogy ő lánynak érzi magát, akkor lelke rajta, én elfogadom, de nem fogom a fiamat lányként nevelni, mert ő éppen ezt találta ki. Tudom, ez mostanában nem népszerű vélemény, le is leszek pontozva.
Hát, aki szerint a hosszú haj fiúnak nem való, mert hogy néz ki, meg lányos, az igen, az konzervatív szerintem.
A szó jelentése: Ósdi, maradi (személy), aki a régi divathoz, szokásokhoz, elvekhez, életformához ragaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!