Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermekmnek nem adtam be az...

Gyermekmnek nem adtam be az antibiotikumot, mert jobban lett, ez baj?

Figyelt kérdés
Teljesen tapasztalatlan vagyok a témában, de nem gondolnám, hogy feleslegesen le kellene tethelni a szervezetét. Jól gondolom?
2010. aug. 4. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ha el se kezted, semmi baj nincs, de ha már adtál akár csak 1 szemet is, akkor már végig kell szednie.

2010. aug. 4. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:
"A gyerekgyógyászatban ugyancsak tipikus probléma, hogy a tünetek elmúlásával félbemarad a kúra. "Sokszor esik meg az, hogy egy középfülgyulladásnál a szülő 3-4 nap után abbahagyja a gyógyszeradást, majd két hét után visszatérnek a panaszok" - meséli Karoliny Anna."...Idezet a linkelt cikkbol...
2010. aug. 4. 23:56
 13/18 anonim ***** válasza:
BAJ!!!!!!!!1
2010. aug. 5. 04:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem kezdtem el neki adni, pont az miatt, mert jobban lett.
2010. aug. 5. 06:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja, akor az nem baj! Ugy ertettuk, hogy adtal neki par sezmet es aztan egybol abbahagytad!
2010. aug. 5. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Jobban lett? Elvitted orvoshoz-piros volt a torka és mire hazaértetek már nem volt piros? Vagy hogyan lett jobban?

Hát szerintem nem jól tetted, mertha visszatér a fertőzés (újra roszabbul lesz)akkor erősebb gyógyszer kell neki vagy hosszabb ideig kell szednie. És ki tudja mit okozhatnak ezek a baktériumok ami ellen az antibiotikumot kapta? Lehet hogy súlyosabb betegséget okznak.

Szerintem hülyeséget csináltál.

2010. aug. 5. 17:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem csinalt hulyeseget. Akor csinalt volna, ha tenyleg elkezdte volna adni neki az antibiotikumot es hirtelen abbahagyja. Igy, hogy magatol elmult igy termeszetesen sokkal jobb, a szervezete maga lekuzdotte a korokozot, vagyis a immunrendszere dolozott, erosodott. Ha antibiotikumot nyomta volna bele, annak ellenere, hogy mar nem volt lazas, akor lekozelebb ha ujra valami baci vagy virus tamadja meg akor a szervezete nem kepes onmaga kuzdeni ellene, es ujabb, erosebb antibiotikumos kezelesre lett volna szuksege. Arrol nem is beszelve, hogy az antibiotikum a belflorat pusztitja, es ennek kovetkezmenye a gyenge immunrendszer. Ezzel nem arra akarok valakit is biztatni, hogy ne hallgasson az orvosra es ne adjon antibiotikumot, de ha nem muszaj akor inkabb ne.
2010. aug. 6. 15:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Visszamentem kicsimmel az orvoshoz, és tényleg meggyógyult a torka. Úgy tűnik, hogy egy vírus volt, amit a saját szervezete leküzdött. Tehát erősödött az immunrendszere ezáltal, most belegondolva, szerintem jól tettem, hogy nem adtam be neki.
2010. aug. 7. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!