Hogyan adjam be az antibiotikumot a kisfiamnak?
Velünk is ez volt, az istenért se tudtam beadni neki, ha sikerült is a nurofenes adagolóval "belőni" akkor meg kihányta. Aztán tüdőgyulladást kapott,iszonyú magas láz( 39.8) stb.. nem volt kecmec, mondta az orvos ha nem tudom beadni neki a gyógyszert, megszúrja . Három napig jártunk injekcióra, napi kettőt kapott, meggyógyult, de a szuri óta bármit bevesz. Félreértések elkerülése végett, ez nem büntetés volt, egyszerűen nem volt mese, meg kellett kapnia a gyógyszert!
Szóval, ha nincs más választásod kérd injekcióban.
Nálunk is ez volt, ha sikerült is valahogy beletrükköznöm, akkor kihányta és még fosott is :(
Csináltak belőle nekünk kúpot és úgy adtuk be végül!
Kitartás!
nalunk kimondottan szereti a gyogyszert, 2.5 eves, egeszen kicsi koratol ugy kapta, hogy ez egy jutalom.
igy is van, ami nem olyan finom, annak megmutatom az uveget, es mondom, hogy ezt nem veheti be, csak a masikat.
es pont abban a korban van, hogy csakazertis beveszi :D kiabal is erte :D
az anyukam annak idejen nutellaba kavarta bele, nagyon szerettem (a tablettat emlekszem belerakta egy szalvetaba, kanallal szetverte, es a port beleszorta a nutellaba) (tudod, abba, amit kismokusok kenyerre is kenhetik, nagymokusok sutemenybe is tolthetik)..mennyi huyeseg marad meg az ember fejeben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!