Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan adjam be az antibiotiku...

Hogyan adjam be az antibiotikumot a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Nem birom bele könyörögni,este 2 adagot kihányt,most reggel is fél óráig kínlódtam vele de semmi. Lassan már nem lesz elég ameddig szednünk kell. Már mindent mondtam neki. Nem lehet valamibe beleraknai?
2011. szept. 13. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős???
2011. szept. 13. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Míg pici volt a lányom, levárba tettem bele. Most inkább az segít, ha előtte a maci/kutyus/baba is kap gyógyszert. Ha az első kettő-három adagot kihányja, attól még lehet, hogy a következő már benne marad. Sajnos a lányom rengeteg antibibit szedett már be (húgyúti fertőzésekre), nálunk ez vált be. És utána rögtön megitatom vízzel vagy bármivel, amit szeret.
2011. szept. 13. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mi kúpban kaptuk és az sokkal könnyebben ment
2011. szept. 13. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
egy kocka csoki, utána nurofenes adagolóval benyomom a gyógyszert. Máshogy nem megy, ha könyörgök, szépen kérem, nem veszi be.
2011. szept. 13. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Velünk is ez volt, az istenért se tudtam beadni neki, ha sikerült is a nurofenes adagolóval "belőni" akkor meg kihányta. Aztán tüdőgyulladást kapott,iszonyú magas láz( 39.8) stb.. nem volt kecmec, mondta az orvos ha nem tudom beadni neki a gyógyszert, megszúrja . Három napig jártunk injekcióra, napi kettőt kapott, meggyógyult, de a szuri óta bármit bevesz. Félreértések elkerülése végett, ez nem büntetés volt, egyszerűen nem volt mese, meg kellett kapnia a gyógyszert!

Szóval, ha nincs más választásod kérd injekcióban.

2011. szept. 13. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az injekció vagy a kúp, ha tényleg mindent kihány.
2011. szept. 13. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt, ha sikerült is valahogy beletrükköznöm, akkor kihányta és még fosott is :(

Csináltak belőle nekünk kúpot és úgy adtuk be végül!

Kitartás!

2011. szept. 13. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
tényleg attól függ mennyi idős,mert egy 2.5 évessel már meglehet beszélni,hogy be kell venni,mert csak akkor gyógyul meg,akkor nem mentek megint doktornénihez,a nurofen adagoló csodát ér.tegyél elé egy kis mézet,majd a gyógyszer és megint méz.le fogja nyelni,de sokat beszélgetni vele,vagy utána kap egy kis csokit.
2011. szept. 13. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

nalunk kimondottan szereti a gyogyszert, 2.5 eves, egeszen kicsi koratol ugy kapta, hogy ez egy jutalom.

igy is van, ami nem olyan finom, annak megmutatom az uveget, es mondom, hogy ezt nem veheti be, csak a masikat.

es pont abban a korban van, hogy csakazertis beveszi :D kiabal is erte :D

az anyukam annak idejen nutellaba kavarta bele, nagyon szerettem (a tablettat emlekszem belerakta egy szalvetaba, kanallal szetverte, es a port beleszorta a nutellaba) (tudod, abba, amit kismokusok kenyerre is kenhetik, nagymokusok sutemenybe is tolthetik)..mennyi huyeseg marad meg az ember fejeben :D

2011. szept. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!