2 eves kisfiamnak tudogyulladasa van, mar a masok hete, hogy antibiotikumot kap. Kinek mennyi ideig tartott a kezeles?
Az én fiamhoz 2 hétig járt az orvos injectiózni.Azt mondta,hogy ha nem javul beviteti a kórházba.Úgy voltam vele,hogy azt nem.Nagyanyámtól hallottam ,eszembejutott és elkeseredésemben kipróbáltam.
Bekentem a gyerek felsőtestét vastagon disznózsírral,arra pelenka,arra nylon és megint pelenka.Így aludt éjjel.Másnap az orvos vagy 5 perc hallgatódzás után közölte,hogy nem megy a gyerek kórházba,de mondjam meg,hogy mit csináltam vele.Nagy sokára vallottam be a disznózsírt.Mosolygott és a gyerek 3 nap múlva teljesen egészséges volt.
21:53 tól szeretném kérdezni, hogy miket kellett szednetek?
Köszönöm előre is a válaszod!
Sunrider termékből innia kellett a Liqui-five-ot. Ez a szer nem immunerősítő, hanem immunrendszer stimuláló. Állítólag ez feléleszti a kis katonákat a szervezetben. A gyógyszer ugye segítség a szervezetnek, de eszerint a doktornő szerint azért a betegségek nagy részét le tudja győzni a szervezet, csak el van tunyulva. Ezzel segíti a felturbózást. Kapott Fortune Delight nyirokrendszer tisztító italt, ESR Nes Health stresszoldó cseppet és Salvinus orrspray-t. Állítólag orrsprayben is ez az egyedüli, ami természetes anyagokat tartalmaz. Nem tudom, hogy a sterimár miért nem jó... Az antibiotikumos kúra után két hónapig kellett a protaxin rágótablettát szednie. Igaz, hogy 4 éves kortól van, de a doktornő szerint hatásosabb, és a gyereke jobban elfogadják, mint a port.
Nekem feláll a hátamon a szőr a viszont-értékesítésektől, hiszen az ugyanolyan üzlet, mint a gyógyszer-kereskedelem. Viszont a saját szememmel láttam, hogy pusztán természetes anyagoktól is meggyógyul a gyerek, és nem kell gyógyszer. No, és az volt még szimpatikus, hogy nem a megrögzött gyógyszerellenes doktornéniről van szó, hanem antibiotikumhoz csak akkor nyúlóról, ha tényleg szükség van rá. Azt mondta, hogy 10-15 évben egyszer ír fel antibiotikumot egy gyereknek, mert nincs rá szükség egyébként. Nekünk eddig bevált. A vitaminnak, amit most szed, nem tudom a nevét, nem gyógyszertári az sem, de ha érdekel megírom azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!