Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 év alatt mennyit nő a...

1 év alatt mennyit nő a gyerek lába?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni neki egy szandált jövő nyárra, de nem tudom, hogy a mostaninál hány számmal nagyobbat vegyek. Tavaly nyáron még nem járt így nincs összehasonlítási alapom.
2020. aug. 7. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

A fiamnak 1 évesen 18-as, 2 évesen 22-es volt a lába. A lányomnak 2 évesen szintén 18-as, 2 évesen 21-es.

Az egyik ismerősöm lánya 1 évesen 19-es szandit, 2 évesen 24-est hordott.

2020. aug. 7. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen változó

Ne vegyél előre

Amit én tavaly őszre vettem az még mindig nagy neki

A barátnőimnél az egyidős /3 hét különbség/gyerekeknek már jó volt ősszel......

Lányom 2 éves, most nőtte ki a 19-es cipőt.. náluk 24-es láb van

Fiam 6 hónapos 17-es lába van

2020. aug. 7. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Az én lányomnak 3 havonta kell egy számmal nagyobb cipő. Barátnőm lányának 3 év alatt nőtt 5 méretet. Egyidősek, övé 24est hord, enyém 28ast, kb egyforma magasak is.
2020. aug. 7. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
12 hónaposan kezdte a tavalyi nyarat és 18/19 lábbal, nyár végére már 20 volt. Idén nyáron 24 hónaposan 22-es a lába, most kezd belenőni a 23-as cipőkbe de még kicsit nagyok, viszont pl a H&M 23 az meg pont jó, hogy egy ellenpéldát is mondjak. Nehéz kiszámítani ezt, minden gyerek lába máshogy nő és a méretezésekben is lehetnek eltérések.
2020. aug. 7. 20:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Sokat segített ez a sokféle vélemény, mentek a zöld jelek :)
2020. aug. 7. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
73%

"Nekem egy szakember mondta, hogy kiskamasz korig egy év alatt ÁLTALÁBAN nem nő két számnál többet,"

Ez egy bizonyos korig nem igaz, 3-4 számot is nő eleinte a lábuk egy év alatt, aztán lassul ez be évi kettő körülire, aztán méginkább, aztán megint ugrik. Csak melyiknek meddig tartanak ezek a szakaszok. Pl. az én lányom lába onnan, hogy járni kezdett 6 számot nőtt két év alatt. Unokaöccse 16 hónapos, a szülinapja óta már két számot nőtt a lába.

2020. aug. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!