Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 év alatt mennyit nő a...

1 év alatt mennyit nő a gyerek lába?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni neki egy szandált jövő nyárra, de nem tudom, hogy a mostaninál hány számmal nagyobbat vegyek. Tavaly nyáron még nem járt így nincs összehasonlítási alapom.
2020. aug. 7. 18:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
14%
Gyerekfüggő, nem nagyon lehet ezt így kiszámítani. Szerintem max egy számmal vegyél nagyobbat többel nem valószínű hogy fog nőni.
2020. aug. 7. 18:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Megjósolhatatlan. Hidd el, NEM akarsz szandált venni jövőre. :D
2020. aug. 7. 18:55
 3/16 anonim válasza:
100%
Tènyleg nem jó így előre vásárolni mert olyan kiszámíthatatlan :D
2020. aug. 7. 18:58
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Plusz egy tipp, előre max tornacipőt veszünk, ami nagy eséllyel bármilyen évszakban hordható, csizmával és strandpapuccsal csak megszívni lehet. :)
2020. aug. 7. 18:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél előre szandált.
2020. aug. 7. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Felesleges pénzkidobás. Nálam volt olyan, hogy augusztus elején vettem téli cipőt, mert akciós volt. Direkt egy számmal nagyobbat, mint ami akkor jó volt rá. Októberben mentem vissza a boltba könyörögni, hogy cserélje ki egy számmal nagyobbra...
2020. aug. 7. 19:12
 7/16 anonim ***** válasza:
18%
Nekem egy szakember mondta, hogy kiskamasz korig egy év alatt ÁLTALÁBAN nem nő két számnál többet, nyáron gyorsabban nő, mint télen. Átlagosan fejlődő kamasz lányom van, nekem ez bejött, én már vettem neki leértékelt két számmal nagyobb szandált szezon végén, és következő nyáron jó volt, végig hordta. Figyelni kell a márkára. Ha egy márka szandálja most pont jó rá, abból vegyél két számmal nagyobbat, mert a számozásban márkánként lehetnek eltérések sajnos.
2020. aug. 7. 19:12
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, a kérdező el nem kiskamasza van, most tanult járni.
2020. aug. 7. 19:19
 9/16 anonim ***** válasza:
18%
8as,kiskamasz korIG-ot irtam, mert akkortól gyorsabban is nőhet a gyerek is, meg a lába is, addig általában kiszámítható.
2020. aug. 7. 19:40
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Na a szandál az, amiből bármikor veszek előre nagyobbat, mert (közösségbe járó) gyereknek egész évben kell (benti cipőnek). De ha a kérdezőnek még nem most megy bölcsibe, oviba.. akkor inkább ne. :)

Egyébként lányomnak 19-es volt az első cipője (tavasszal). Következő nyáron 22-est hordott.

Fiam most májusban indult el, 20-as volt az első cipője. Már most 22-es kell.

2020. aug. 7. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!