Mit tegyek, ha a lányomnak göndör fürtös haja van és nehezen lehet kifésülni?
Figyelt kérdés
Göndörfürtös haja van, amit főleg hajmosás után nagyon nehéz kifésülni, hiába teszek rá neki olyat, amitől elvileg könnyebben ki lehetne fésülni a haját, de nem használ. Több terméket és márkát kipróbáltam már, de semmi. Minden vasárnap este sírással telik, mert húzom a haját, de másképp nem tudom. Hiába fésülöm neki lentről felfele, hiába fogom le a haját, úgyis fáj neki mert egyszerűen úgy összeáll neki a haja. Amikor nincs hajmosás, akkor be szoktam neki fonni a haját, de akárhogy fonom, a teteje mindig összekócolódik és ott fáj neki a legjobban, amikor húzom a haját. Egyszerűen minden fésülés kínszenvedés neki. Majdnem a derekáig ér a haja, levágatni nem akarom a haját, és ő se akarja.2020. aug. 2. 11:40
11/16 A kérdező kommentje:
Huuu...igazabol en is tanacsot irtam volna, felver lanyom van, gondor de vekony szalu rengeteg es nagyon nehezen kezelheto hajjal, de annak aki egy abszolut artatlan kerdesre ilyen stilusban reagal, talan jobb ha inkabb nem irok otleteket, meg a vegen leharapja a fejem vagy elkuld a fenebe...😐
- Ezt mi a ráknak írtad ide Ha kérdésre nem válaszolsz? Felesleges volt.
2020. aug. 2. 20:17
12/16 anonim válasza:
Pontosan ezert irtam, hogy kicsit vedd mar eszre magad. Most is itt "rakozol". Minek ez a stilus?? 🤦♀️
13/16 anonim válasza:
Legalább illik megköszönni azoknak, akik tanácsot adtak.
14/16 anonim válasza:
Legjobb megoldás még is a hajvágás lenne.
15/16 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyon göndör a hajam! Saját tapasztalatból irok! Keratinos hajspray azt szárítás előtt az egész hajamat be fújom vele és könnyen kifésülhető a göndör hajam. Még van a Nelly hajspray ami Zöld tea kivonatot tartalmaz az is nagyon jó és az illata is ( annak azt hiszem csak egy bajja van hogy szilikont tartalmaz de egyébként jó)
16/16 anonim válasza:
Úristen... ennek a kerdezonek egy Barbie babát nem adnék hogy kifesulje a haját, nemhogy egy gyereket.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!