Mit tegyek, ha a lányomnak göndör fürtös haja van és
nehezen lehet kifésülni?
Figyelt kérdés
Göndörfürtös haja van, amit főleg hajmosás után nagyon nehéz kifésülni, hiába teszek rá neki olyat, amitől elvileg könnyebben ki lehetne fésülni a haját, de nem használ. Több terméket és márkát kipróbáltam már, de semmi. Minden vasárnap este sírással telik, mert húzom a haját, de másképp nem tudom. Hiába fésülöm neki lentről felfele, hiába fogom le a haját, úgyis fáj neki mert egyszerűen úgy összeáll neki a haja. Amikor nincs hajmosás, akkor be szoktam neki fonni a haját, de akárhogy fonom, a teteje mindig összekócolódik és ott fáj neki a legjobban, amikor húzom a haját. Egyszerűen minden fésülés kínszenvedés neki. Majdnem a derekáig ér a haja, levágatni nem akarom a haját, és ő se akarja.
Facebook9n van egy magyar gondor kozosseg nevu csoport, ott sok otletet kaphatsz. Pl. Szarazon gondor hajat sosem lehet fesulni.
2020. aug. 2. 11:52
2/16 anonim válasza:
Még vízese, balzsamosan fésüld ki és utána öblítsd le. Szárazon ritka fogú fésűvel szabad és estére ősszefonni, akár kettőbe.
2020. aug. 2. 11:59
3/16 anonim válasza:
Vizesen balzsamot teszel rá, és óvatosan tincsenként fésülőd, közben meg játszásra irányítod a figyelmét, és igyekszel gyors lenni..
2020. aug. 2. 12:07
4/16 anonim válasza:
Vizesen, balzsamosan fesuld ki tangle treezer hajkefevel. Mióta en megvettem ezt a hajkefet boldogok a fesulkodessel töltött perceim😅
2020. aug. 2. 12:24
5/16 anonim válasza:
Szárazon sose fésüld, csak vizesen, és úgy is balzsamosan. Hajmosáskor használjatok hajhabot.
Ha nagyon kócos szárazon, elég ha vizes kézzel kicsit eligazgatod a helyére.
A fésű se mindegy, a hagyományosak nem jók göndör hajra.
Éjszakára fond neki össze.
Ha hosszabb a haja, vágasd rövidebbre, felesleges szenvedés, majd megnöveszti ő ha nagy lesz.
2020. aug. 2. 12:26
6/16 anonim válasza:
Csak vizesen, balzsammal. Tincsenként, ALULRÓL FELFELÉ bontsd ki a tincseket, így nem a gombócokat kell húznod a feje tetejéről lefele. Anyukámnak is nagyon bongyor haja van, mint egy négernek. Így fésüli és nem fáj neki.
2020. aug. 2. 12:42
7/16 anonim válasza:
Amúgy miért lettünk lepontozva? 🤔 így segítsen az ember... nyilván mindenki tapasztalatból írt.
2020. aug. 2. 12:44
8/16 anonim válasza:
Megfelelő kefe, nekem disznószőr, műanyag keveréke van.
Nem rad értettem kérdező, hanem pont hogy valami erre járó unalmában pontot hatott mert a válaszadók mindegyike ugyanazt írta kb. Szerintem nem kell ám mindent magadra venned.
2020. aug. 2. 13:56
10/16 anonim válasza:
"Én pontoztalak le? Nem. Akkor fszért kell vádaskodni? Nem pontoztam senkit se fel, se le, ha nem tudtad volna, nem csak a kérdést kiíró ember pontozhat."
Huuu...igazabol en is tanacsot irtam volna, felver lanyom van, gondor de vekony szalu rengeteg es nagyon nehezen kezelheto hajjal, de annak aki egy abszolut artatlan kerdesre ilyen stilusban reagal, talan jobb ha inkabb nem irok otleteket, meg a vegen leharapja a fejem vagy elkuld a fenebe...😐
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!