Hátközépig érő, göndör a hajam, nem szoktam kifésülni, különben szénakazal lesz. Erre jó a hajhab? Vagy mit javasolnátok?
A hajhabban alkohol van ami szárítja a hajat, a göndör haj pedig épp hogy hidratálást igényelne. A hajhabtól összeállnak a tincsek de ropogósra szárad, ragad és 1-2 nap után újra kócolódni fog de ekkor már ragacsos is lesz.
Egy fújós flakonba keverj össze kb 1:8 arányban hajbalzsamot és vizet. Reggel ezzel fújd be és csak az ujjaiddal fésüld át. Ettől puha is lesz és szállni sem fog, de nem fogja elnehezíteni sem a hajadat.
A göndör hajat nem nagyon szokás fésülni. Hajmosáskor mikor rajta van a balzsam fésüld át egy ritka fogú fésűvel és csináld meg a választékot, öblítsd le és onnantól kezdve nem kell többet fésűt használnod a következő hajmosásig.
a göndörítő hajhab jó rá, mondjuk, én nem otthon vagyok, de biztos lehet ott is kapni, John Frida, curl reviver mousse a neve. az a legjobb. a száraz hajra is működik, bár vizesre jobb.
másik módszer, hogy a balzsamot ne öblítsd ki belőle. elvileg ilyen leave- in, szóval nem kiöblítendő a jó, de gyakorlatilag tökmindegy, akármilyen balzsam jó, csak ne öblítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!