Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Szerintetek elérhetek valamit ha fellebezek?

Figyelt kérdés
Ma felhívtam a bölcsit, hogy megkérdezzem fel vették-e a fiamat,mert értesítőt nem kaptam.Azt a választ kaptam,hogy 2011-re van csak felírva, holott én mondtam hogy most szeptembertől szeretném beíratni.Fél éves volt mikor feliratkoztunk most 13 hónapos.Szóval ilyen esetben is lehet fellebezni.Az indok, gyest kapok és albérletben élünk, muszály lenne dolgoznom..Ja és még egy dolog ami megütötte a fülem "jajj ő még pici"Ezekszerint csak a 2 évesek mehetnek bölcsibe?!
2010. aug. 3. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Szerintem mindenképp fel kéne lebbezned, azzal nem vesztesz semmit. De jó indokokat írj, még hazudhatsz is, úgysem ellenőrzik. :-) Sok sikert.
2010. aug. 3. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért nagy hazugságokat ne írj, mert könnyen kiderülhet a turpisság. Szóval ha jól értem, jelentkezési lapot be sem adtál? Csak felírták a listára a gyerkőcöt? Nálunk március eljén kellett beadni a jelentkezési lapot, előtte már én is felírattam a lányomat al istára, de nekem külön jelezték, hogy jelentkezési lapot kell, hogy beadjak. Őt felvették, de akit nem, annak volt 15 napja, hogy fellebbezzen a döntés ellen. Szerintem a bölcsődei igazgatóságnak írj egy kérelmet, hogy milyen indokokra hivatkozva kéred a felvételét. Egyébként nálunk 20 hetes kortól veszik fel a gyerekeket, egészen addig, amíg be nem töltik a 3. életévüket.
2010. aug. 3. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, és ha elutasítják a kérelmedet, még mindig írhatsz a bölcsődét működtető önkormányzatnak. Ha kell az a hely, akkor mindent meg kell tenni érte.
2010. aug. 3. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Adtam be jelentkezési lapot.
2010. aug. 3. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
A jelentkezési lapra 2010 volt írva? Akkor írj fellebbezést? Nem kell valótlant állítani, szerintem elég ok, ha albérletben laktok, a Gyed kevés, neked dolgoznod kell. 20 hetes koruktól fel kell venniük a babákat, és ő már bőven van annyi. Szoktak még győzködni ezzel, hogy picik, és jobb nekik otthon, mert ott csak járókába tudják tenni ha nem jár, de addigra vagy fog már járni, vagy rövid időn belül megtanul, ilyen dumák miatt ne hátrálj ki.
2010. aug. 4. 10:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Én, nem emlékszem hogy lett volna külön olyan ráírva hogy 2010-re vagy 2011-re kérem a felvételt.Az biztos hogy ilyen kérdés nem volt.De bementem a babámmal amikor 6 hónapos volt, és mondtam hogy szeretném ha szeptembertől járna.Kihozták a papírt, kitöltöttem, és mondták hogy majd értesítenek.Na azóta is várhatom, ezért telefonáltam.
2010. aug. 5. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt az adatlapon egy olyan pont, hogy a kezdés dátuma, tehát mikortól szeretnéd, hogy kezdjen. Nálunk egyébként csak szeptemberben van kezdés, év közben nem is vesznek fel gyerekeket. Mindenképp járj utána.
2010. aug. 5. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát ha rajta volt(nem emlékszem) akkor tuti hogy szeptembert írtam be.Nálunk is csak szeptemberben lehet kezdeni.
2010. aug. 5. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!