Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Leendő elsősök szülei! Mit...

Leendő elsősök szülei! Mit csináltok, ha szeptemberben nem fog elindulni a suli?

Figyelt kérdés
Ha marad az online oktatás. Hogy oldjátok meg?
2020. júl. 29. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Szentségelni fogok. Aztán ugyanazt fogjuk csinálni, amit a tavasszal, csak most már 3 gyerekkel... Ami a mázli, hogy a fiam megtanult magától olvasni, mert arra képtelen lennék, azt hiszem. Írni könnyebb lesz megtanítanom, az már csak egy rajztechnika. :)
2020. júl. 29. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a hogyanhoz. Alapból itthon dolgozom, ez mázli, apjuk szintén, plusz neki eléggé megcsappant a munkamennyiség (ez jó is meg rossz is :P ), szóval meg tudjuk oldani, de nem szerettük annyira.
2020. júl. 29. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Itthonról dolgozom, így "csak" az időt kell majd másképp beosztani, de megoldom. Nem félek ettől. Az én fiam is tud már olvasni, és írni is, csak a folyóírást kellene gyakorolnunk, nem szívesen, de megtanítom én, ha nem mehet másképp.
2020. júl. 29. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Tanítóként imádni fogom! Ja, nem! 🤣

Nekem is elsős lesz a kisebb, a nagyobb másodikos (aki mint tudjuk milyen körülmények között volt tavasszal elsős). Nem várom egyáltalán, mert nem lehet összehasonlítani az iskolai tanítással, sokkal nehezebb online tanítani egy osztályt, a saját gyerekekről nem is beszélve.

Nyilván előnyöm van módszertan szempontjából. De ahhoz nem vagyok szokva, hogy saját gyerekkel csináljam. Ez nagyon megnehezíti.

2020. júl. 29. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez kb. olyan kérdés, hogy mit fogok csinálni, ha kitör a harmadik világháború. Nem tudom, és nem is foglalkozom vele.

Szeptemberben természetesen el fog indulni az oktatás. Később, ha esetleg lesz leállás, az leginkább a felsőoktatást, esetleg a középfokú oktatást fogja érinteni (már ha egyáltalán lesz leállás). Ahhoz, hogy az általános iskolákat vagy óvodákat bezárják, már nagyon durva helyzetnek kéne lennie.

És ez az, ami nem várható. Ami várható, hogy a tavaszinál enyhébb fertőzöttségi mutatók lesznek lazább korlátozások mellett is.

2020. júl. 29. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodom, hogy vagy kiiratkozunk, vagy bejelentem, hogy megbukunk :D :D Jó, ez vicc... de kétségkívül agyvérzést kapok.

A hogyan nem érdekel... tudnám csinálni valamennyire. Nekem az a gondom, és az volt tavasszal is, hogy van két másik kisiskolásom, és szabira meg nem mehettem! Iszonyúan kimerítő volt! A nagyok kitűrőről rontottak el 4,3-ra, miattam!!! Mert képtelen voltam több órán át mellettük állni, minden vackot lefotózni, videózni, visszaküldeni! S ők pont nem az a korosztály még, akik önállóan nyomkodják a gépet, és önállóan tanulják emelt szinten a németet... pff...

De már kitaláltam, mi legyen: édesanyámat hagyni fogom, hogy jöjjön, és tanuljon a nagyfiúkkal, én meg munka után tanulok a kicsivel, amennyit lehet, aztán jónapot!!! Ami összejön belőle, az összejön, a többi nem érdekel, mert tönkre fog menni a kapcsolatunk a gyerekekkel! Ha meg mama sem jöhet, akkor ennyi, nem fogom tudni csinálni, mert a másik lehetőség, hogy felmondok a hivatásomban, amit pedig sosem tennék!( - apa meg reggeltől este 10 utánig dolgozik)

2020. júl. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!